Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cei mai buni pescari braileni se lupta pentru titlurile judetene

In acest week-end, pe canalul de la Termocentrala Chiscani se va desfasura etapa judeteana a Campionatului National de pescuit sportiv stationar, competitie la care, in acest an, si-au anuntat participarea in jur de 20 de pescari.
Concursul se va desfasura la trei categorii de virsta: copii, tineret sperante si seniori. La prima categorie de virsta vor fi doua manse de cite doua ore fiecare, iar la celelalte, tot doua manse insa concuretii vor avea o ora mai mult pentru a captura cit mai multi pesti.
Printre cei care se vor alinia la start figureaza veteranul Petrea Ciuca, multiplu campion judetean, participant la mai multe faze finale, precum si campioana en-titre de la categoria tineret sperante, Oana Bastiurea.
"Conform modificarilor facute de catre Comisia de pescuit din cadrul AGVPS, faza pe asociatie pentru seniori va fi una tematica, sportivii urmind a folosi varga Roubaissiene sau l' anglaise cu eliminarea obletilor. Ca in fiecare an s-au inscris toti specialistii in pescuit sportiv ceea ce inseamna ca vom asista la un concurs extrem de echilibrat", a declarat vicepresedintele sectiei de pescuit din cadrul AJVPS, Dumitru Banica.
Prima mansa se va derula simbata, a doua, duminica, iar la final cistigatorii vor primi diplome si premii surpriza, constind in obiecte sportive.
Categorie articol: 

Comentarii