Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CEC-ul improspateaza imaginea agentiilor sale

CEC a inaugurat, ieri, sediul agentiei nr.5, situata pe strada 1 Decembrie 1918, vizavi de Piata Mare. Nu este vorba despre deschiderea unei noi unitati, ci de renovarea sediului in scopul adaptarii la standardele actuale de exigenta impuse de piata financiar-bancara.
"Agentia are un nou “look”, dar pe linga elementul de reimprospatare a imaginii, venim si cu o oferta bogata de produse si servicii adresate atit persoanelor fizice, cit si persoanelor juridice.
Este o minisucursala, unde clientii nostri isi vor putea satisface necesitatile in materie de creditare, dar si de depozitare a economiilor banesti pe care le au. Aici se pot obtine credite intr-un interval de timp foarte scurt, pentru ca si competenta de aprobare este tot aici. De asemenea, se pot depune in conditii avantajoase economiile banesti in lei si valuta", a declarat cu acest prilej Marius Iaru, directorul sucursalei judetene CEC Braila.
Iaru si-a exprimat speranta ca, in maximum o luna, va fi deschisa si agentia CEC nr.3, in aceleasi conditii si la aceleasi standarde, "iar la inceputul anului viitor, poate reusim sa deschidem o agentie nou-nouta la intersectia B-dului Dorobanti cu strada “G-ral Eremia Grigorescu”".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii