Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cea mai frumoasă petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor se organizează la Restaurant “The Place” alături de un invitat special: Chef Gianny Bănuţă!

pe 14 Februarie, îndrăgostiţii sunt invitaţi la o experienţă culinară de neuitat, meniurile savuroase fiind preparate de Chef Gabriel Sighinaş şi Gianny Bănuţă, câştigătorul celui de-al treilea sezon “Chefi la cuţite” iar pentru ca totul să fie perfect, un Café-Concért va întregi atmosfera romantică

 

Chiar dacă pentru a-ţi răsfăţa persoana iubită nu ar trebui să ai o ocazie specială, ziua de 14 Februarie este un motiv în plus să îi arăţi cât de mult ţii la ea.

Dacă nu ştii cu ce ai putea să o surprinzi, o cină delicioasă poate fi cadoul perfect atât pentru tine, cât şi pentru jumătatea ta. Cu atât mai mult cu cât ar fi într-un loc cu o atmosferă deosebită, preparate speciale şi unde poţi trăi o experienţă memorabilă, aşa cum este la Restaurant “The Place”. Armonia perfectă creată între eleganţa din interior şi atmosfera relaxantă, te

îmbie să te pierzi într-o lume a deliciilor.

“The Place” te seduce cu preparate delicioase, combinaţii inedite şi gustoase. Restaurantul aduce în atenţia clienţilor un meniu semnat de Chef Gabriel Sighinaş şi propune un nou concept – Bucătărie creativă şi educaţie culinară prin preparate premium, dar accesibile tuturor.

Pe 14 Februarie, Restaurantul “The Place” îl are ca invitat special pe cunoscutul Chef Gianny Bănuţă, marele câştigător al celui de-al treilea sezon “Chefi la cuţite”, care vizitează pentru a doua oară acest restaurant.

Pentru ca totul să fie perfect, meniurile savuroase, preparate de Chef Gabriel Sighinaş şi Gianny Bănuţă, vin împreună cu un Café-Concért ce întregeşte atmosfera romantică. Cei doi chefi pasionaţi vor completa decorul şi vor pune foarte bine în scenă creaţii desăvârşite pe care cu siguranţă le veţi aprecia.

“The Place” doreşte să aducă împreună brăileni care iubesc arta culinară şi care au curajul să încerce lucruri noi bazate pe o alimentaţie sănătoasă şi, în acelaşi timp, gustoasă.

Dacă doreşti să ai o seară a îndrăgostiţilor memorabilă Restaurant “The Place” este cea mai bună opţiune. Situat pe Strada Şcolilor, la intersecţia cu Bulevardul Ioan Cuza, “The Place” este doar punctul de plecare pentru un lung şir de evenimente diferite care vor aduce în permanenţă un aer proaspăt în farfuriile brăilenilor.

“Conceptul acestui restaurant doreşte să ofere mai mult decât preparate savuroase. Cei ce îşi vor petrece timpul aici vor avea parte de o adevărată experienţă culinară, unde îmbinarea graţioasă dintre estetic şi confortabil să facă echipă bună cu o contopire perfectă între gusturi şi arome. Respectul generează respect, iar echipa noastră se îndreaptă către oaspeţii noştri cu aceeaşi pasiune şi iubire pentru mâncare”, a declarat managerul Restaurantului The Place, Chef Gabriel Sighinaş.
Categorie articol: 

Comentarii