Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce trebuie să luați în considerare cu adevărat atunci când cumpărați un frigider

Înainte de a vă uita la un frigider sau combină frigorifică, trebuie să știți câteva lucruri. De exemplu, frigiderul are mai multe caracteristici decât culoarea și stilul ușii. Mult mai multe. S-ar putea să fiți surprinși să știți că frigiderele și combinele frigorifice vin într-o mare varietate de dimensiuni, stiluri și finisaje. Așadar, să analizăm câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare, înainte de a vă gândi la cumpărături.

Dimensiunea este importantă

Când vine vorba de combine frigorifice, dimensiunea poate fi cel mai important aspect, la care mulți oameni nu se gândesc prea profund. Dacă construiți o bucătărie nouă, gândiți-vă la ce trebuie să depozitați. Sunteți o persoană singură care gătește rar sau aveți o familie sau colegi de cameră și aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare a alimentelor?

 

Fie că aveți o bucătărie mică urbană sau un spațiu mai mare de bucătărie, majoritatea bucătăriilor au un spațiu dedicat pentru un frigider. L-ați măsurat? Există dulapuri deasupra care ar putea împiedica designul unui frigider mai înalt? Asigurați-vă că efectuați aceste măsurători cu atenție. Cumpărarea unui frigider care nu se potrivește spațiului dvs. este o greșeală care vă poate costa mult timp și efort.

 

După ce cunoașteți dimensiunea exterioară a frigiderului pentru bucătăria dvs., luați în considerare spațiul interior, pe care îl veți vedea listat ca volum. Acest lucru vă arată cât spațiu este disponibil în frigider și congelator pentru a ține mâncarea. Este un număr important, mai ales atunci când considerați că cu cât este mai mare numărul, cu atât este nevoie de mai multă energie pentru a-l păstra la rece. Cumpărați un frigider cu cantitatea de spațiu de care aveți nevoie, dar nu depășiți prea mult sau veți plăti mai mult doar pentru a menține spațiul neutilizat răcit.

Preferați congelator sus sau jos?

Pentru unii oameni, acesta este un aspect important în lumea frigiderelor. Dacă aveți probleme cu spatele (sau pur și simplu nu vă place să vă aplecați), a avea cele mai folosite alimente la îndemână înseamnă că opțiunea de frigider cu congelator în partea de jos are mai mult sens. Unii oameni preferă să aibă congelatorul în partea de sus, ca frigiderul cu care au crescut. Nu există un răspuns greșit. Este în mare parte o preferință personală - dar foarte importantă.

 

 

Deschiderea ușilor

Poate că aveți destul spațiu la dispoziție și nu vă afectează direcția în care se deschide ușa frigiderului. Sau poate preferați ușile în stil francez care se deschid spre stânga și spre dreapta? Aceasta nu este chiar o preferință personală. Luați în considerare fluxul de trafic și amplasarea dulapurilor în bucătăria dvs. Modul în care ușa frigiderului se deschide nu ar trebui să interfereze prea mult cu fluxul de trafic și nu ar trebui să se frece de dulapurile sau alte aparate, atunci când sunt deschise. Pentru o bucătărie cu un spațiu îngust între partea din față a frigiderului și orice este vizibil, un frigider cu ușă franceză are sens, la fel ca și frigiderul cu patru uși, care are uși franceze duble în partea de sus și de jos.

Nu uitați finisajul

Unii ar putea începe cu această considerație, dar considerăm că o mulțime de alți factori intră în joc, înainte de a putea lua în considerare chiar culoarea sau finisajul frigiderului. Unul dintre cele mai moderne finisaje este, desigur, oțelul inoxidabil. Unele persoane, însă, nu sunt la fel de atrase de acest tip de bucătărie și ar putea prefera un frigider mai standard, negru sau alb. Sau este posibil să aveți alte aparate și doriți să vă potriviți frigiderul cu ele. Indiferent de motivul dvs., alegeți finisajul care are sens pentru bucătăria dvs.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii