Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce tâmpenie a putut face disperatul de Răzmeriţă

Ca să pun capăt din start unor eventuale discuţii, aş preciza din capul locului că îmi doresc ca Pro România să dispară după cele două rânduri de alegeri, din 2020. Adică, să obţină un scor atât de mic încât până şi liderii de la Bucureşti să spună că e cazul să tragă obloanele.

Da, eu, personal, am o problemă cu Pro România pentru că este un partid născut din coasta PSD, un partid de tip balama. Dar nu orice fel de balama, ci una care acum îţi trânteşte uşa de se rupe varul de pe pereţi, după care, 10 secunde mai târziu, îţi deschide uşa-n nas. Un partid care nu prezintă încredere.

Este un partid în care, să nu uităm, a fost şi Mihai Tudose, pe care şi el l-a părăsit pentru a pupa din nou poala PSD.

La Brăila, Pro România a ajuns într-o situaţie jalnică. Fără membri, fără lideri, fără nimic. Dar cu un tip pe nume Cosmin Răzmeriţă la conducere.

Şi ştiţi ce a făcut acest Răzmeriţă, cu mintea lui de politician care nu a penetrat dincolo de graniţele Oborului? I-a invitat pe cei din PLUS Brăila să se alăture Pro România. Adică, cum ar veni, ăia care cred  în Cioloş, că doar de aia s-au înscris în PLUS, să creadă de mâine în Ponta.

Bă, eşti prost? Cu Răzmeriţă vorbeam! Cum să faci o astfel de invitaţie? înţeleg că există traseişti în toate partidele, dar de regulă se pleacă de la un partid la altul pentru o funcţie. Lucru condamnabil, evident!

Dar Răzmeriţă de la Pro România ce naiba să ofere cu partidul lui fără membri şi fără procente? Să chemi la tine nişte oameni de la PLUS, care, cel puţin teoretic, au intrat în politică pentru ideea de oameni noi, ca să îl slujească pe Ponta reprezintă o tâmpenie fără margini. (Cosmin TÂMPENIŢĂ)
Categorie articol: 

Comentarii