Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce spun cititorii

"Pina acum nu mi-a placut nici o propunere a lui Bunea Stancu. Dar mutarea Bibliotecii mi se pare una geniala. Sint de parere ca cei care vor sa citeasca o carte s-ar duce si la periferia orasului. Cel mai mult m-au iritat parerile, aparute in ziar zilele astea, a asa-zisilor "intelectuali" cu privire la mutarea sediului bibliotecii.
Domnilor, nu scrie nicaieri ca sediul unei biblioteci trebuie sa fie neaparat intr-o zona centrala a unui oras!
Sugerez ziarului Obiectiv sa faca o campanie de donatie (fiecare iubitor de carte sa doneze o suma cit de mica), iar cu banii strinsi sa se ridice un spatiu nou sau sa se renoveze unul vechi, in centrul
Brailei. Cu ocazia acestei campanii veti vedea, de asemenea, si citi "iubitori reali de cultura" exista in oras. Intre a da cu parerea si a trece la fapte este mare diferenta. Propuneti Universitatii "Brancoveanu" sa faca o investitie in cultura in loc sa faca investitii in diversi profesori incompetenti si apoi sa-si dea cu parerea d-na decan.
Sugerez, de asemenea, ziarului abordarea unor teme mult mai interesante, precum: investitii in judetul Braila in crearea de locuri de munca, locuinte pentru cei tineri, crearea de locuri de distractie pentru tineri care reprezinta totusi viitorul nu numai a acestui oras, dar si al tarii etc., deoarece acestea sint adevaratele probleme in orasul Braila, nu mutarea unei biblioteci. Sint de parere ca nu tine totusi de foame cartea, asa cum si plata pensiilor nu se va face din
citirea cartilor.

P.S. Va rog fiti "obiectivi", publicati mai multe pareri pentru mutarea sediului."

Bogdan Nedelcu, un intelectual in cautarea unui loc de munca in Braila

"Sint un brailean ce locuiesc in Canada. Citesc cu regularitate pe net ziarul dvs.
Azi am citit cu stupoare articolul cu privire la mutarea sediului Bibliotecii. Daca este o solutie provizorie subscriu, altfel nu cred ca e o idee buna. Asta ca sa o spun politicos.
Consider cele spuse de Cristiana Apostolescu, jurnalist brailean din SUA, ca perfect adevarate si justificate.
Felicitari redactiei pentru promptitudinea si corectitudinea informatiilor din ziarul dvs.
Sper in mai bine."

Gabi D.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii