Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce se naşte din Pisică, funcţii publice mănâncă!

Să îi fie ruşine consilierului judeţean Ovidiu Nechita, pentru că nu a văzut (simţit) acest concurs “pe bune”, organizat pentru funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Brăila!

Adică, să fim serioşi, cât de greu era să îşi dea seama cineva că Claudiu Pisică îl va învinge pe Dan Căpăţână, asta deşi acelaşi Pisică nu a fost în stare să câştige nici când a candidat de unul singur pentru această funcţie, şi anume în luna septembrie 2019?

Aşadar, clubul de sport brăilean CSM va fi condus de un tip a cărui principală calitate este că e fratele PSD-istului Ionuţ Marius Pisică, fost consilier local, în prezent director al societăţii de salubrizare “Eco SA”.

Claudiu Pisică face parte din categoria celor care au absolvit facultăţi degeaba. Omu’ a terminat Silvicultura la Braşov, dar cred că dacă îl iei repede habar nu are cum se plantează un pom.

Şi, în logica perfectă care guvernează Brăila, de 30 de ani încoace, silvicultorul Pisică, frate de PSD-ist, l-a învins la concursul pentru CSM pe Dan Căpăţână, un tip care chiar face sport şi trăieşte din sport.

Dacă am fi răutăcioşi, am spune că ce se naşte din Pisică e musai să câştige concursuri pentru funcţii publice. Dar nu o să spunem treaba asta, pentru că am spus-o deja în titlu şi nu vrem să ne repetăm.

Victoria lui Claudiu Pisică este una golită de conţinut şi suspectă de blat, atâta vreme cât acum 2 luni candidatul Pisică nu a reuşit să ia concurul, deşi a fost singurul înscris în competiţie. Nota luată atunci de Claudiu Pisică a fost jenantă: 3,78.

Adică 37,8 puncte (din maximul de 100) a reuşit să adune Pisică, în septembrie, când candida singur pe loc. Cine ştie, poate că la examenul de la CSM i-or fi dat ăştia subiecte de la Silvicultură.

Hopaaaaa, staţi, fraţilor, aşa, că la închiderea ediţiei s-au afişat rezultatele că noi aflasem pe surse că alde Pisică a trecut clasa, ca să zic aşa! Când colo, ce să vezi? Toţi cei 5 candidaţi care-au dat concurs pentru nişte funcţii din Bucureşti dar şi pentru cea de la CSM Brăila, au picat, iar bietul Pisică a luat şi mai puţine puncte decât rândul trecut, doar 6. Semn că motanul Orban şi-a băgat coada sau picioarele, cum vreţi să spuneţi, în concursurile “organizate” de PSD.

(Tom Şi Jerry)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii