Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce pălăria mea!

Sâmbătă seara, începând cu ora 20, terasa de vară a restaurantului Boema va deveni scena unei petreceri inedite la Brăila: Ce pălăria mea! Pe lângă pălăriile pregătite de organizatori oaspeţii sunt aşteptaţi să contribuie cu propria garderobă pentru a anima atmosfera. La rândul lor, băieţii de la "Out of Signal" (Alex - tobe şi voce, Ionuţ - bass şi voce, Silviu - chitară solo şi voce) "vor pune pe masă" cele mai "arzătoare" hituri, întregind astfel atmosfera. Surpriza serii o va constitui însă prezenţa lui Lucian Sabados, managerul teatrului Maria Filotti, care va urca pe scenă în calitate de jazzman şi va susţine un recital la clapă alături de "Out of Signal".
Referitor la meniu, gazdele vor fi la înălţime şi de această dată: "Vom avea cocktail-uri de vară, atât cele clasice cât şi unele mai puţin obişnuite cum ar fi cele făcute din pepene sau din castravete. Cât priveşte meniul de mâncare, acesta va fi unul lejer, de vară, cu pizza, paste şi pe bază de pui, savoarea fiind sporită cu tot felul de sosuri: dulce - acrişor sau cu iaurt şi mentă sau pătrunjel, tzatziki şi altele. Dar capitolul forte din meniu este cel al desertului care are câteva produse noi cum ar fi desertul Boema - piersici cu îngheţată de vanilie şi sirop răcoritor de mentă şi struguri sau bananele flambate şi stinse cu îngheţată, la alegere", ne-a declarat Athena Bondoc, administratorul restaurantului Boema.
Sursa citată a ţinut să adauge că distracţia va începe încă din această seară, formaţia Adagio - "cea care ne încântă cu serile greceşti" - oferind o călătorie muzicală în timp, tot la Boema şi tot începând cu ora 20.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii