Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce mai fură brăilenii: Energie electrică şi cărucioare din supermarket

Săptămâna trecută, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Brăila, poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila şi Postul de Poliţie Comunal Tudor Vladimirescu au descins la locuinţa lui Cristian N. (23 de ani), din localitatea Movila Miresii. "Poliţiştii au constatat că într-o cameră a imobilului era amplasată o instalaţie clandestină prin care se sustrăgea energie electrică. Au fost sesizaţi şi lucrătorii unei societăţi de furnizare a energiei electrice, care au constatat furtul şi care vor stabili valoarea prejudiciului", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Pe numele celui depistat a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei l-au depistat pe Victor M. (19 ani), din satul Măru Roşu, în timp ce împingea un cărucior metalic tip supermarket, pe raza localităţii. Tânărul a spus că acel carucior aparţine localnicului Ştefan D. (47 de ani), care l-ar fi furat dintr-un supermarket din municipiu. Acesta mai avea acasă încă un cărucior identic.
Cele două cărucioare au fost recuperate de către poliţiştii care au stabilit că acestea sunt inscripţionate cu numele unui magazin, din municipiul Bucureşti. Bărbatul de 47 de ani s-a ales cu un dosar penal iar cercetările continuă.

 
Categorie articol: 

Comentarii