Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce a făcut Chivu 39 de zile în concediu

Asta este, probabil că Chivu, spre deosebire de amicii mei la care făceam trimitere mai sus, are infinit mai multă carte. Hai c-am glumit, bre, vi se pare cumva că Chivu are faţă de om care în clasa a XII-a îşi petrecea după-amiezele la bibliotecă?

În sfârşit, puţin îmi pasă mie acum de contractul colectiv de muncă al poliţiştilor şefi, care le acordă acestora jdemii de zile de concediu, fiind mai presus de alţi angajaţi din alte domenii de activitate. În schimb, mă întreb ce naiba o fi făcut comisarul şef timp de 39 de zile în concediu, în perioada 9 august - 17 septembrie. Variante de răspuns ar fi cu duiumul, numai că nu îmi permite spaţiul să scriu acum pomelnice despre concediul lui Chivu. Prin urmare, mă voi opri doar la două dintre acestea, în ordinea importanţei pentru Chivu, aflat într-o binemeritată pauză de odihnă.

1. Chivu a plecat în excursie în Republica Moldova, să discute cu câţiva parteneri de afaceri din Raionul Cahul. La graniţă i s-a spus că a fost declarat persona non grata în Raionul Cahul, motiv pentru care Chivu, foarte calm, a decis pe moment: "Atunci lăsaţi-mă să merg la Raionul de Băuturi".

2. Chivu s-a antrenat intens, timp de 39 de zile, ca să ghicească numerele la Loto, la Marea Extragere de Revelion. În cele din urmă a reuşit să ghicească toate cele şase numere, numai că două dintre acestea i-au ieşit cu virgulă.
Categorie articol: 

Comentarii