Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce este apa de piramidă

În 1973, inventatorul american Patrick Flanagan explica modalitatea în care piramida amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanţei magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate, relatează agerpres.ro.
În cartea sa „Efectul de piramidă", Paul Liekens scrie că a făcut un experiment în domeniului creşterii plantelor, aşezând piramida deasupra unui loc pe care fusese plantat şofran. Rezultatul a fost că primele plante care au înflorit au fost cele de sub piramidă, iar creşterea a fost mult mai rapidă. Alt experiment a fost făcut cu seminţe de ridichi, acestea fiind plantate cu puţin timp înainte de apariţia lunii pline - faza care posedă cea mai mare putere de atracţie pentru ca rădăcinile să se poată dezvolta. După 14 zile, rădăcinoasele erau duble ca dimensiune faţă de cele plantate în condiţii obişnuite. Chiar apa de la robinet, că ţinută 24 de ore sub o piramidă, are un gust mai bun, e mai pură şi mai sănătoasă.

Un vas de porţelan sau sticlă

Apa ţinută în piramidă devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp şi, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creştere şi efecte curative pentru multe afecţiuni. Pentru a obţine apa de piramidă este necesară o piramidă care să respecte proporţiile celei din Egipt. Cel mai bun material pentru construcţia unei piramide miniaturale este cuprul. Efectul este cu atât mai puternic, cu cât piramida este mai mare. Vasul pentru apă ar trebui să fie din porţelan sau sticlă şi plasat la o treime de baza piramidei. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore. Apa folosită va fi, de preferinţă, de izvor sau plată. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depăşească 24 de ore. Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepară în niciun alt mod.

S-a vindecat de stomac

„Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă 24 de ore în piramidă. Acest lucru a fost testat şi confirmat de câţiva dintre scepticii mei prieteni din cercurile medicinei clasice. Un membru din Tongeren mi-a telefonat şi mi-a comunicat că l-a izbit gustul apei ţinute în piramidă. Avusese probleme cu stomacul. După ce băuse apa ţinută în piramidă, stomacul a început să funcţioneze normal, imposibil de obţinut cu apa obişnuită. De asemenea, a observat că apa tratată avea gustul apei de izvor", mai notează Liekes în cartea sa, „Efectul de piramidă".
Ca proporţii, pentru circa 1,350 litri de apă se construiesc piramide având laturile bazei de 40 cm şi muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri - 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri - 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie să fie orientate, pe cât posibil, cât mai exact spre punctele cardinale. Apa se pune sub piramidă, în jurul stâlpului, în vase cu deschidere largă. Apa astfel obţinută poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar şi la frigider în timpul verii.

 
Categorie articol: 

Comentarii