Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce droguri consumase şoferul de BMW depistat pe Calea Călăraşilor

cele trei substanţe psihoactive pe care aparatul “DrugTest” le-a depistat în cazul şoferului de 37 de ani testat în week-end sunt COC, THC şi MDMA • mai exact, şoferul este suspect de consum de cocaină, canabis/ marijuana şi ecstasy

 

Şoferul prins sub influenţa drogurilor pe Calea Călăraşilor la volanul unui “BMW” este suspect de consum de cocaină, canabis/marijuana şi ecstasy. Cel puţin asta a indicat aparatul “DrugTest”. 

În cazul şoferului de 37 de ani oprit de poliţişti pentru control pe Calea Călăraşilor, în noaptea de 21/22 septembrie, aparatul “DrugTest” a indicat prezenţa a trei substanţe psihoactive: COC, THC şi MDMA.

Toate aceste rezultate trebuie însă confirmate după analiza probelor de sânge prelevate de la brăileanul în cauză.

Oricum, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a primit două aparate performante de depistare rapidă a substanţelor interzise din organism, unul dintre ele fiind “inaugurat” în seara de 19 iulie, în prezenţa jurnaliştilor. Primul şofer oprit atunci în trafic şi testat cu acest aparat era suspectat că ar fi consumat Opium şi Ketamină.
Categorie articol: 

Comentarii