Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce-ar mai vrea Cătălin Stancu un loc de nemuncă la Bruxelles

Nu îmi spune mare lucru numele lui Cătălin Stancu. De fapt, dacă stau şi mă gândesc bine, am auzit de Stancu doar în două rânduri. Prima dată când s-a certat cu Dorin Silviu Petrea, care l-a acuzat că a tocat banii părinţilor pe afaceri falimentare şi maşini de lux, după care se milogea la bănci să îi acorde credite.

Iar a doua oară mi-a sărit în ochi numele lui Cătălin Stancu, în ianuarie 2017, atunci când, la Brăila, a fost cod roşu de viscol şi ninsoare. Atunci ţin minte că anonimul Stancu l-a luat peste picior pe Raed Arafat că de ce a stat el blocat în zăpadă nu ştiu câte ore.

“Pai, trag concluzia, ăştia ne-au oprit în localităţi aseară, înainte de introducerea codului (codul roşu de viscol şi ninsoare – n.r.), numai ca să aibă Raed Arafat ce să numere maşini „salvate” din zăpezi! Asta îmi aminteşte de raportările de producţie agricolă la hectar pe vremea lui Ceauşescu!… Nea Raede, eşti dus…!”, a scris Cătălin Stancu pe Facebook, de parcă ar fi făcut armata cu Raed Arafat (“Nea Raede, eşti dus!”).

Cam astea sunt realizările lui Cătălin Stancu în spaţiul public. Ca politician el a candidat din partea USR la alegerile parlamentare din decembrie 2016, însă a reuşit dar fără loc. Şi, deşi are zero experienţă în administraţie şi nu a fost nici măcar consilier local sau judeţean, Cătălin Stancu vrea să ajungă europarlamentar. Bravo lui, e bine că este ambiţios, numai că e cam mare prăpastia între Vidin şi Bruxelles. Adică, Stancu, care nu a fost nici măcar ajutor de câine lup în politica brăileană (mică, provincială, de judeţ), vrea să facă saltul în liga mare a politicii, în Parlamentul European.

Cătălin Stancu a anunţat că s-a înscris în lupta internă din USR pentru a obţine un loc cât mai sus în lista partidului pentru alegerile europarlamentare şi că sunt deja 83 de candidaţi aliniaţi la start.

M-am uitat şi eu un pic pe lista USR, unde chiar sunt oameni bine pregătiţi şi de toată isprava, şi vreau să vă zic că Stancu nu ar fi potrivit nici măcar ca să le care servieta acestora. Păi, dacă USR a ajuns să stea într-unul ca Stancu de la Brăila, înseamnă că alegerile vor fi câştigate din nou de penalii, borfaşii şi nesuferiţii de la PSD. Eu încă mai sper că USR se va prezenta cu o listă de oameni competenţi şi votabili, astfel încât eu, ca anti-pesedist convins ce sunt, să am pe cine pune ştampila. (Nicuşor MAIDAN)
Categorie articol: 

Comentarii