Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cazasu, Romanu şi Gemenele, luate cu asalt de poliţişti

• în prima zi a săptămânii, timp de trei ore, oameni legii i-au urmărit pe scandalagiii din baruri şi şoferii teribilişti din trafic • aproape 50 de persoane au fost legitimate şi s-au dat amenzi de peste 3.500 lei

 

Zeci de persoane legitimate şi percheziţionate în Cazasu, Romanu şi Gemenele. Au fost vizaţi, în special, indivizii puşi pe scandal după o duşcă în baruri, dar şi conducătorii auto certaţi cu legislaţia rutieră.

Luni, în intervalul orar 17.00-20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au acţionat pe raza celor trei localităţi pentru intensificarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor săvârşite cu violenţă ce se pot produce în zona cafe-barurilor şi pentru identificarea participanţilor la trafic care încalcă prevederile legale. Poliţiştii au controlat 8 societăţi comerciale, au legitimat 45 de persoane, dintre care 27 au fost controlate corporal sumar, şi au controlat 27 de autovehicule. În urma raziei, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.550 lei, dintre care 8 conform Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 5 conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Comentarii