Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cautat pentru loviri cauzatoare de moarte

Catalin Barbu, un tinar care astazi implineste 21 de ani, este cautat de politie pentru savirsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte (LCM).
Potrivit Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, in seara zilei de 1 septembrie 2008, intre orele 19.00 - 19.30, linga blocul A46 de pe strada Tineretului - pe fondul unui conflict spontan provocat de concubina sa, C. Meluta, inculpatul l-a agresat pe P. Nicolae, aplicindu-i o lovitura cu pumnul in figura, proiectindu-l cu capul de bordura si provocindu-i leziuni traumatice care i-au pus viata in primejdie. Ulterior, in noaptea de 3/4 septembrie 2008, victima a decedat la Spitalul Bagdasar-Arseni Bucuresti.
Imediat dupa savirsirea agresiunii, Catalin Barbu a fugit si s-a ascuns de politie, oamenii legii stabilind ca se sustrage urmaririi penale. Pina ieri, la inchiderea editiei, Barbu nu fusese inca prins. Parchetul de pe linga Tribunalul Braila intentioneaza ca, in cazul in care, pina azi la prinz, agresorul nu va fi retinut si adus in fata instantei de judecata, sa solicite emiterea unui mandat de arestare in lipsa. Acesta va fi valabil de la data prinderii si incarcerarii, pentru o perioada de 30 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii