Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Catalina Ponor are un nou element in exercitiul la sol

Gimnasta Catalina Ponor a reintrat in programul normal de pregatire dupa citeva zile de reacomodare la efort, iar antrenorul Matei Stanei a declarat ca sportiva are un nou element in exercitiul la sol, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"De trei zile Catalina a intrat in efort asa cum trebuie. Accepta efortul, transpira, dar este vesela si lucreaza la parametrii normali. Lucreaza integrale la birna si usor, usor la sol. De altfel, aici am introdus un element nou, dublu intins cu care nu a concurat pina acum", a spus antrenorul Matei Stanei.
Stanei spera ca exercitiul de la sol sa-i permita Catalinei Ponor sa-si ia revansa in fata braziliencei Daiane dos Santos, care a invins-o la CM de la Anaheim din 2003. "Sper ca exercitiul pe care il pregatim sa contina citeva noutati astfel incit Catalina sa reuseasca sa-si revansa in fata lui Dos Santos, care a invins-o la Anaheim. Dupa birna, a fost montat si solul, iar acum avem toate conditiile de pregatire aici, la Constanta", a afirmat Stanei.
FR de Gimnastica a decis desfiintarea lotului olimpic de gimnastica, sportivele Catalina Ponor, Floarea Leonida si Daniela Sofronie fiind trimise sa se pregateasca la cluburile lor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii