Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Casă din Brăila distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz uitat aprins

* o femeie de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare

 

 

O brăileancă în vârstă de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila, din cauza unui incendiu izbucnit vineri, în jurul orei 23.00, la un imobil de pe str. Pictor Ion Andreescu din municipiu.  Detașamentul 1 de Pompieri Brăila a intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru limitarea și lichidarea incendiului.

Au ars acoperișul casei cu o suprafață de  circa 120 metri pătrați, tocăria din lemn, cca. 200 kg textile și bunurile dintr-o bucătărie. Din cauza infiltrării apei folosite pentru stingerea incendiului și a temperaturii ridicate au căzut plafoanele la trei camere de locuit.

Au fost afectate alte două imobile la care au ars cca. 20 mp de acoperiș, calcan din lemn acoperit cu tablă pe o suprafață de aproxiamtiv 15 mp., au fost degradate tavanele la două camere și la cea de-al treilea imobil o fereastră din lemn la baie și din cauza fumului s-a degradat fațada din spatele caseei.

Cauza probabilă care a dus la prducerea incendiului a fost aragazul în funcțiune lăsat nesupravegheat.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.30, informează Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila.

           
Categorie articol: 

Comentarii