Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caruz a inceput sa cistige din ce in ce mai multa paguba

Curios, desi nu mi-a facut vreun rau, atunci cind scriu despre Gheorghe Caruz, imi vine sa matur pe jos cu el, sa exagerez, sa fiu rautacios. Repet, nici macar nu-l cunosc pe omul asta, nu am vorbit niciodata cu el, asa ca nu pot sa-mi explic ce anume ma impinge sa ma iau de viata lui. Probabil, zic eu, faptul ca da duhoare la tot cartieru' din Braila a declansat in subconstientul meu aceasta antipatie fata de Caruz.
Cind am deschis Obiectivul de marti, 2 septembrie, si am citit ca firmele lui Caruz s-au dus la vale (in ceea ce priveste profitul inregistrat in 2007), am simtit cum un sentiment de incintare mi-a umplut brusc sufletul. Yes!, am exclamat eu cu voce tare, de parca aflasem ca am cistigat 1 milion de euro la Loto, dupa care am zis "Uite, ca se poate, dom'le!".
Imi face o deosebita placere sa repet ce a aparut in Obiectivul de marti, si anume ca principala firma a lui Caruz, Complexul de Porci SA, a ajuns pe locul 24 in Braila, de unde anul trecut ocupa prima pozitie, profitul fiind de opt ori mai mic comparativ cu 2006. Ce naiba s-o fi intimplat? Sa fie vorba oare despre o revolta in rindul consumatorilor de carne de porc, care au refuzat sa mai cumpere preparate produse de firma lui Caruz? Ma gindesc ca multi dintre braileni sint sucariti pe Caruz, pentru ca le bombardeaza nasurile cu duhoare si ca boicotarea produselor lui Caruz este singura lor posibilitate de a se revolta. Altfel nu imi explic cum, in 2006, complexul de porci a avut profit de aproape 9 milioane RON, iar un an mai tirziu, pac, nici macar doua milioane nu a reusit sa faca. Nu il pling eu pe Caruz ca aceasta scadere a profitului il va duce la sapa de lemn. Nici pomeneala! Dar este, totusi, frustrant, cred eu, sa vezi cum firma ta, care mai an iti aducea profit cu galeata, acum e in coada clasamentului, dindu-mi mie acum, iacata, posibilitatea sa sar intr-un picior de bucurie! Iu-huuuu!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii