Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cartel Alfa a acceptat candidatura lui Iarca pentru sefia sucursalei locale

Conducerea Confederatiei Sindicale "Cartel Alfa" a acceptat, la propunerea comisiei locale de evaluare, dosarul de candidat la postul de presedinte al filialei locale a confederatiei al liderului de la "Laminorul", Constantin Iarca. Astfel, in cursa pentru sefia filialei sint eligibili doi candidati: presedintele Camerei Medicilor Braila, Octavian Georgescu, si liderul Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca. Cei doi vor avea astazi o confruntare directa in ceea ce priveste preferintele sindicatelor membre ale structurii locale a "Cartel Alfa", prin exprimarea voturilor de catre acestea din urma. "Eu nu vin la confederatie pentru ciolan asa cum in mod rau voit s-a interpretat in cadrul structurii locale. Ce m-a determinat sa duc aceasta lupta este faptul ca la intilnirea cu secretarul general al confederatiei, Ioan Homos, s-a vazut clar ca se faceau jocurile pentru a fi aleasa o anumita persoana", ne-a declarat Iarca. Intrebat daca ar fi dispus sa renunte la calitatea de salariat al SC "Laminorul" unde este lider de sindicat, daca ar fi ales presedinte de filiala la CNS "Cartel Alfa", Iarca a raspus: "Da, fara a renunta insa la lupta pe care o duc alaturi de Sindicatul “Metal 94” pentru binele salariatilor din “Laminorul”".
Reamintim ca, in cursul saptaminii trecute, comisia de evaluare constituita in cadrul structurii locale a CNS "Cartel Alfa" in contextul derularii alegerilor pentru postul de presedinte al filialei Braila, a respins dosarul de candidat al lui Iarca pe motiv ca nu a avut dosarul complet. Asa cum a explicat presedintele acestei comisii, Marian Gheorghita, piesa care lipsea era o adeverinta din care sa reiasa ca liderul de la "Laminorul" este membru de sindicat, fapt ce contravine regulamentului de organizare a alegerilor.
Alegerile pentru presedentia structurii teritoriale a confederatiei urmeaza sa se desfasoare astazi. Important de mentionat este ca organizatia sindicala reprezentata de Iarca este a doua ca marime, dupa organizatia sindicala a salariatilor din "Celhart Donaris", in cadrul filialei locale a CNS "Cartel Alfa".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii