Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carrefour îi aduce, sâmbătă, la Brăila pe Andra și 3 Sud Est, pentru un concert Live&Crunchy

* evenimentul va avea loc în parcarea Brăila Mall, începând cu ora 19.00 * cu câteva ore înainte, mai exact la ora 12.00, unul dintre câștigătorii MasterChef, Ciprian Ogarcă, va susține o sesiune de Live Cooking

 

Distracție mare cu muzică bună, mâncare gustoasă și experiențe frumoase petrecute alături de prieteni, asta vă așteaptă sâmbătă, de la ora 19.00, în parcarea Brăila Mall. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști și longevivi pe piața muzicală românească vin să creeze atmosferă de festival în orașul nostru. Vorbim despre Andra și 3 Sud Est, iar concertul este organizat de Carrefour România, sub sloganul Live&Crunchy. Totul face parte dintr-un turneu național, prin intermediul căruia Carrefour și-a propus să creeze în parcările hypermarketurilor o atmosferă pozitivă. Tocmai de aceea a fost ales un loc atât de familiar pentru comunitate. Primul indiciu care anunță sosirea turneului în oraș este tirul Live&Crunchy, parcat în fața hypermarketului înainte cu o săptămână. La momentul concertului, tirul se va deschide într-o scenă spectaculoasă de 14 metri lungime.

Intrarea este liberă, iar cei care doresc să se bucure de experiența Live&Crunchy au acces nelimitat atât la concert, cât și în zonele de atracție și în spațiile de relaxare și jocuri.

Și dacă am amintit și de mâncare gustoasă, vă puteți astâmpăra pofta de ceva bun cu preparate tradiționale, grill, burgeri, wafe, clătite etc. La ora 12.00, este programat să înceapă o sesiune de live cooking cu Ciprian Ogarcă, câștigătorul sezonului IV al show-ului MasterChef, difuzat de ProTV.

Cei prezenți sâmbătă la concert pot câștiga unul dintre cele 180 de cupoane de cumpărături în valoare de 50 lei, iar cei care se vor afla la cumpărături în intervalul orar 20.00-24.00, vor beneficia de 10% reducere.
Categorie articol: 

Comentarii