Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carnagiu rutier in apropiere de Valea Cinepii

Grav accident de circulatie pe DE 584, in urma caruia doi barbati au murit si o femeie de 34 de ani se zbate intre viata si moarte. Evenimentul s-a petrecut in apropierea localitatii Valea Cinepii. Masina a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent de un copac, incolacindu-se, pur si simplu, in jurul acestuia. Pentru a scoate cadavrele dintre fiarele contorsionate si a-i acorda femeii primul ajutor, a fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare. Martorii spun ca soseaua era libera si nu-si explica motivul pentru care soferul a pierdut controlul volanului. De altfel, masina care i-a dus spre ceruri este a preotului Nicolae Filimon, care i-o daduse cu o zi inainte unui cunoscut pentru a-i vopsi o aripa, ca sa o scoata la vinzare. A doua zi, insa, baiatul i-a si gasit cumparator, mai exact femeia care este acum in spital, cu care a incheiat imediat un act de mina si apoi i-a dat masina.
Totul s-a intimplat ieri, in jurul prinzului, cind masina in care se aflau Marian Penes, Viorel Buruiana si Nina Ichim se deplasa dinspre Braila catre localitatea Valea Cinepii. La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului, a tras dreapta si a intrat intr-un copac de pe marginea drumului cu viteza mare. Impactul a fost atit de puternic incit "Dacia" s-a incolacit in jurul arborelui, iar soferul si pasagerul din dreapta au murit pe loc. Femeia, care se afla pe bancheta din spate, a fost ranita si ea foarte grav, pierzindu-si cunostinta, insa, la sosirea Ambulantei oamenii au reusit sa o scoata dintre fiarele contorsionate, pentru a fi transportata de urgenta la spital. Echipa de descarcerare a mai lucrat circa o ora, pina a reusit sa scoata si trupurile celor doi barbati din masina devenita un morman de fiare. "Detasamentul de Pompieri Braila 1 a fost alertat pentru un accident produs de un autoturism "Dacia", intrat in coliziune cu un copac. Am descarcerat doua victime care, din pacate, au decedat si o alta persoana a fost scoasa inainte sa ajungem noi la locul accidentului", a precizat sg.mj. Florin Arghir, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila.
Soferul care se afla in spatele Daciei sustine ca soseaua era libera si nu a existat nici un motiv pentru care cel din fata lui sa iasa de pe carosabil in acest fel. "Pur si simplu a intrat in copac. S-a speriat, a facut ceva, nu pot sa-mi dau seama. Vedeti si dumneavoastra, n-avea cum sa-l afecteze combina, ca era trasa pe partea asta, iar el era pe partea aia. Ori statea de vorba si l-a furat, ca a pus frina numai aici", a spus un martor.
Inainte de impactul cu arborele, masina a darimat o cruce de pe marginea drumului, lucru care amintea faptul ca in acel loc si-au mai pierdut viata si alte persoane.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii