Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carmen Adamescu, văduva care şi-a furat singură 10 milioane de euro, arestată la domiciliu

Fosta soţie a miliardarului Dan Adamescu (decedat în ianuarie 2017), Carmen Adamescu, a fost trimisă în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Acuzațiile care i se aduc văduvei lui Adamescu sunt de delapidare şi evaziune fiscală.

Concret, văduva Carmen Adamescu este acuzată de anchetatori că a sustras 45 de milioane de lei (aproximativ 10 milioane de euro) din conturile Unirea Shopping Center, unde avea şi ea acţiuni, şi le-a transferat în conturile altei firme controlate numai de ea.

Eu recunosc că am rămas surprins când am auzit de faptele făcute de multimilionara în euro, Carmen Adamescu. Adică, să ne înţelegem: femeia asta care rămăsese cu mulţi bani după divorţul de Dan Adamescu, cu proprietăţi şi acţiuni la societăţi comerciale (printre care şi Unirea Shopping Center din Bucureşti), s-a pus pe delapidat milioane de euro din firme unde erau acţionari şi fiul lui Adamescu, plus alţii din familie. 

Trebuie să fii tare lacom să deturnezi bani dintr-o parte şi să îi duci în altă firmă, deşi ştii că asta e faptă penală şi că ceilalţi acţionari, cu care eşti la cuţite, te vor reclama la Poliţie pentru acţiunile tale.

Carmen Adamescu avea bani ca să trăiască în puf 100 de ani de-acum încolo, însă a vrut mai mult. Procurorii o acuză că în ultimii ani a transferat în mod ilegal 10 milioane de euro în conturile unei firme pe care o controla din umbră. Joi, 11 octombrie 2018, Carmen Adamescu a primit 30 de zile de arest la domiciliu, după ce stătuse o noapte în arestul Poliţiei Capitalei.

Nu este cazul să dăm verdicte, căci nu suntem instanţă de judecată, dar la cum se prezintă cazul, Carmen Adamescu ar putea să stea mulţi ani într-o celulă insalubră, în loc să se plimbe prin Bahamas sau Bali, că doar bani de concedii prelungite avea cu nemiluita. (Nea Mărin Miliardarul) 
Categorie articol: 

Comentarii