Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Care te-a-mbracat!

Este incredibil cit tupeu poate sa aiba acest Ghiorghi Obreja. Dupa ce a ajuns consilier judetean pe spatele si banii Danielei Radulescu, Obreja viseaza acum sa ajunga deputat, tot prin smecherii si alte aranjamente. Ce sa faci tu, ma, Ghiorghi, in Camera Deputatilor, care habar nu ai pe ce lume traiesti? Imaginati-va ce legi ar iesi de pe mina lui Obreja si cam ce amendamente interesante ar aduce el in dezbaterile din comisii.
Din fericire, Obreja nu va ajunge niciodata deputat, iar pentru asta chiar ca meitam sa bem de bucurie. Stiu, el da din coate pentru a prinde un colegiu electoral favorabil, pe ruta PC-PSD, dar se agita degeaba. Tupeistul de Obreja a ajuns cu nesimtirea pina intr-acolo incit a afirmat ca el vrea sa-i ia locul Danielei Bartos (PSD), fost ministru al Sanatatii. Nu ii am deloc la inima pe pesedisti, dar chiar cred ca Daniela Bartos este o femeie de isprava. Nu mai zic ca in perioada cit a fost ministru, dar si dupa asta, ea a ajutat Braila, a dovedit ca nu-i este indiferent acest oras. Pe cind Obreja, ce a a facut Obreja pentru Braila, in afara ca a dat afara mustele din Parcul Monument? Obreja nu este decit un jalnic profitor si foarte bine a facut Bunea Stancu cind l-a pus la punct, transmitindu-i sa se linga pe bot de o aventuala candidatura intr-un colegiu electoral, datorita protocolului PSD-PC, incheiat la nivel central.
Obreja ar putea candida totusi - asta ca tot vad ca vrea sa candideze, la titlul de cel mai destept politician din Braila, pe care sint sigur ca l-ar cistiga detasat. Sa aiba apoi lumea motiv sa-i spuna ca-i destept de moare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii