Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carburantii Petrom, mai ieftini cu 5 bani

Compania petroliera "Petrom" a anuntat ca, din acest weekend, practica noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributie. Concret, potrivit anuntului, de simbata, 18 august, pretul benzinelor comercializate in statiile Petrom si PETROMV scade cu 0,05 lei/litru.
Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania.
De mentionat este ca cea mai recenta modificare la acelasi capitol a fost practicata in urma cu circa 3 saptamini, mai precis din data de 26 iulie, cind preturile la benzine a scazut tot cu 0,05 lei/litru.
Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne.
Important de mentionat este ca Petrom detine in Romania circa 500 de statii Petrom, dintre care 75 functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PETROMV.
Categorie articol: 

Comentarii