Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carburanţi de cea mai bună calitate la benzinăriile “Comision Trade”

• E-fix, pentru motoare diesel sau benzină, reduce consumul cu 2% şi prelungeşte durata de viaţă a motorului

 

Înfiinţată în 1996, firma brăileană “Comision Trade” deţine în prezent 40 de benzinării, în mai multe judeţe din România. Cu peste 20 de ani experienţă în domeniu, “Comision Trade” comercializează carburanţi de cea mai bună calitate, marca “Rompetrol”.

“Sortimentele E-fix diesel şi E-fix benzină vândute la benzinăriile noastre sunt singurii carburanţi aditivaţi ce pot fi achiziţionaţi la preţ normal”, spune Florin Cârligea, patronul “Comision Trade”. Astfel, chiar dacă preţul la pompă e puţin mai mare decât la alte benzinării, per total clienţii achiziţionează carburanţii mai ieftin, deoarece, datorită aditivilor conţinuţi, consumul în trafic este mai mic cu 2%, fapt demonstrat de studii efectuate în mod ştiinţific. În plus, motorul maşinii este protejat şi va avea o durată de viaţă mai lungă, precizează omul de afaceri Florin Cârligea.

Utilizând carburanţi deja aditivaţi ce pot fi achiziţionaţi la benzinăriile “Comision Trade”, şoferii mai pretenţioşi nu mai trebuie să adauge aditivi speciali, la fiecare al treilea plin, aşa cum se procedează de obicei cu carburanţii simpli.

În această perioadă, şoferii care alimentează de minim 100 de lei, de la benzinăria “Comision Trade” din localitatea Albina primesc gratuit câte un odorizant auto.
Categorie articol: 

Comentarii