Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF ajunge la Brăila. Intră în concurs şi câştigă invitaţii duble la proiecţiile „Parking” şi „Mo”

* marți, 5 noiembrie, va avea loc proiecţia filmului „Mo”, iar miercuri, 6 noiembrie, cea a filmului „Parking” * invitaţii speciali ai evenimentului sunt actriţa Dana Rogoz şi regizorii Tudor Giurgiu și Radu Dragomir * intră în concurs şi ai şansa să câştigi o invitaţie dublă la film

 

 

Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF soseşte mâine la Brăila! Pe 5 și 6 noiembrie, Teatrul „Maria Filotti” va găzdui proiecțiile de gală a două dintre cele mai așteptate filme românești ale anului: “Parking” și “Mo”, invitaţii speciali ai evenimentului fiind actrița Dana Rogoz, alături de regizorii Tudor Giurgiu și Radu Dragomir.

Dana Rogoz joacă în “Mo” rolul unei studente „rebele, agresive, care provoacă, care împinge limitele mereu”. Marți, 5 noiembrie, de la ora 19.00, vedeta va răspunde curiozităților publicului alături de regizorul Radu Dragomir, cel împreună cu care a construit povestea despre abuz și hărțuire din Mo, inspirată din fapte reale.

Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune Radu Dragomir. În rolul principal masculin, actorul Răzvan Vasilescu.

Miercuri, 6 noiembrie, de la ora 19.00, regizorul Tudor Giurgiu își va prezenta noul film, “Parking”, bazat pe romanul „Apropierea”, al lui Marin Mălaicu-Hondrari. Filmată în Spania și în România, povestea de dragoste dintre un poet român emigrant în Córdoba și o cântăreață spaniolă are în distribuție vedete spaniole, este „o odă dedicată tuturor visătorilor și cutezătorilor care au părăsit zona de confort a orașului natal pentru a căuta o viață mai bună în altă parte”, așa cum îl descrie Cineuropa. “Parking” este filmul care a deschis TIFF 2019.

 

Obiectiv - Vocea Brăila şi TIFF oferă patru invitaţii duble la film! Intră în concurs şi câştigă!

 

Transilvania International Film Festival şi „Obiectiv - Vocea Brăilei” te trimit la cele mai aşteptate proiecţii româneşti ale anului şi oferă patru invitaţii duble, câte două pentru fiecare film. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs şi să răspunzi la întrebarea: "Cine sunt invitaţii speciali la Caravana Filmului Românesc by TIFF la Brăila". Cum te înscrii? SIMPLU! Trimite până marți, 5 noiembrie, ora 12.00, un e-mail cu numele tău, numărul de telefon şi răspunsul la întrebare, la adresa: concurs@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS TIFF! Şi gata!

Câştigătorii vor fi desemnat prin tragere la sorţi cu ajutorul Random.org. Mult succes!

 

Program Teatrul “Maria Filotti”

 

Marți, 5 noiembrie

19.00 | “Mo”, r. Radu Dragomir | În prezența actriței Dana Rogoz și a regizorului Radu Dragomir

Cu: Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu, Mădălina Craiu

Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NLvMzhzfWk8&feature=youtu.be

 

Miercuri, 6 noiembrie

19.00 | “Parking”, r. Tudor Giurgiu | În prezența regizorului Tudor Giurgiu

Cu: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo

Adrian, un poet din Sângeorz-Băi, emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-flBcCiroBI&feature=youtu.be

 

Biletele pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro și de la casieria Teatrului „Maria Filotti”.

 

Caravana Zilele Filmului Românesc, prezentată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), își propune să aducă cele mai noi filme românești cât mai aproape de publicul pe care îl merită.

Evenimentul este organizată de Transilvania Film, cu sprijinul Băncii Transilvania.

Pentru informații suplimentare: press@tiff.ro

Detalii: www.facebook.com/caravanatiff.

 
Categorie articol: 

Comentarii