Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caravana Uniunii Europene ajunge astazi la Braila

Daca nu ati dat prea mare atentie drepturilor pe care le aveti ca cetateni ai Uniunii Europene, Comisia Europeana a pregatit o campanie de informare in mai toate judetele Romaniei. Tinerii care sint gata sa raspunda la orice intrebare legata de drepturile cetatenilor din comunitatea europeana sosesc astazi si in Braila. Brailenii vor putea sta de vorba cu tinerii care strabat tara in lung si-n lat, in intervalul orar 10.00 - 18.00, pe Platoul din Piata Independentei.
Va fi amplasat un cort cu dimensiunile de 12x12m, in interiorul acestuia fiind amenajate mini - birouri de receptie a publicului si un ecran panoramic, la care se proiecteaza documentare informative prezentate de Comisia Europeana si informatii pe tema cetateniei europene. De asemenea, pe tot parcursul zilei, se vor organiza quizz-uri pe tema cetateniei europene, asa cum este ilustrata in Carta Fundamentala a Uniunii Europene, iar la finalul actiunii participantii pot primi si cadouri. Toti vizitatorii standului vor primi carti, brosuri si flyere ce contin informatii complete si corecte despre Uniunea Europeana si institutiile acesteia.
"Ne asteptam ca 25.000 de persoane sa participe la aceasta campanie de informare si ca mult mai multi cetateni vor auzi si vor lua cunostinta de acest eveniment", se arata intr-un comunicat de presa al Fundatiei "Familia si Ocrotirea Copilului", organizatorul caravanei, desemnat de Comisia Europeana in Romania.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii