Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caravana "I love U" a premiat tineri talentati din Galati si Braila

Distractie la maxim, dans si multa muzica - de acestea au avut parte, din plin, tinerii braileni si galateni care s-au aflat, simbata seara, in clubul "Place Pub" din Galati. Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Televiziunii U, care desfasoara un turneu in mai multe orase din tara, pentru a descoperi si premia tinerele talente. Simbata, a venit rindul tinerilor din Braila si Galati sa dovedeasca ce pot in cadrul concursului "I love U" ce reuneste, in mod original, o mare parte din domeniile de interes ale actualei generatii de adolescenti: web design, programare, scris, muzica, prelucrare de imagine si fotografie: "Originalitatea conceptului se remarca prin incercarea de a gasi tineri talentati ce merita sprijiniti si informati, tineri ale caror nume se vor regasi nu peste mult timp pe TV sau pe site-ul utv.ro, Televiziunea U dindu-le posibilitatea de a se face remarcati, prezentindu-le lucrarile. Astfel, prin acest turneu, Televiziunea U doreste sa rupa toate barierele si sa intre in contact cu cit mai multi tineri cu aspiratii, cu care ar putea colabora pe viitor", a declarat Roxana Niculae, organizator turneu. In concurs s-au intrecut opt concurenti care s-au straduit, timp de citeva minute fiecare, sa impresioneze juriul format din reprezentanti ai Televiziunii U, Radio 21, revista Bravo si Directia Judeteana pentru Tineret Galati.

Marele Premiu pus in joc - 200 de euro, timp un an de zile

Respectind tema propusa, unii au ales sa interpreteze un cintec sau sa expuna o fotografie, un desen, altii sa-si spuna propria poveste de dragoste. Emotionati, dar increzatori in talentul pe care-l dezvolta, cu totii s-au luptat pentru Marele Premiu pus in joc constind intr-un salariu de 200 de euro timp de un an. In final, juriul a decis acordarea Premiului I si posibilitatea de a reprezenta Galatiul in finala din 2 decembrie de la Bucuresi, tinarului Mircea, de 17 ani, inscris in concurs cu un desen format A3, reprezentind in mod artistic logo-ul concursului. El va concura cu alti sase cistigatori zonali in finala si, daca si atunci va reusi sa cistige simpatia publicului, va primi in anul ce urmeaza un salariu de 200 de euro, lucru deloc de neglijat pentru un adolescent. Pe locul II s-a situat Natalia, care a cintat foarte bine o melodie interpretata de Nico, iar locul III a fost ocupat de Cosmina Ioana Curteanu, care a concurat cu o poezie, compozitie proprie. Singura concurenta din Braila, Teodora Radu, s-a multumit doar cu un premiu de participare. Pe linga acestia, a fost premiata si "Cea mai cool gasca", fiind ales grupul de tineri care a demonstrat ca stie sa se distreze cel mai bine.
Petrecerea si-a atins scopul principal: buna dispozitie generala, odata cu recitalul Alexandrei Ungureanu si al celor doi componenti ai trupei "Crush". Aparitia lor pe scena a aprins instantaneu spiritele in rindul tinerilor dornici de distractie. S-a cintat si s-a dansat pe ritmuri la moda, iar din concert nu au lipsit hituri precum "Dragostea ta", "Pling noptile", "Iubirea de-o vara".
Turneul "I love U" va continua cu orasele Constanta - 18 noiembrie, Craiova - 25 noiembrie si Bucuresti - 2 decembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii