Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Capitan batut la bordul navei

Capitanul unei nave fluviale se afla internat in stare grava in Spitalul Judetean Braila, dupa ce a fost batut de un membru al echipajului. In urma conflictului spontan declansat la bordul navei, Alecu Grosu, 56 ani, din Galati, a suferit leziuni craniene si risca sa-si piarda globul ocular. Agresorul, Stefan F., 47 de ani, din aceeasi localitate este cercetat pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava.

Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 18 octombrie, in jurul orelor 22,30. Lucratorii Postului de Politie Transporturi Navale Braila au fost sesizati ca un marinar a fost agresat la bordul unei nave acostate pe malul sting al Fluviului Dunarea, la km 219. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca victima, Alecu Grosu, a avut un conflict spontan cu Stefan F, in urma caruia acesta l-a agresat fizic.

In timp ce Politia continua cercetarile sub aspectul comiterii

infractiunii de vatamare corporala grava, medicii de la sectia de Oftalmologie incearca sa-i salveze ochiul pacientului, care urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale de specialitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii