Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Capitala Irakului - tinta a zece atacuri sinucigase

Zece atentate sinucigase au fost comise, miercuri, la Bagdad, primul si cel mai singeros inregistrindu-se intr-un cartier siit si soldindu-se cu 80 de morti si 162 de raniti, relateaza AFP.
- Kazimiyah, cartier siit din Bagdad: un kamikaze a aruncat in aer masina in care se afla, in jurul orei locale 07.00 (06.00, ora Romaniei), bilantul atacului fiind de 80 de morti si 162 de raniti.
- Un terorist sinucigas a detonat o masina-capcana vizind un convoi al armatei americane, doi soldati fiind raniti, potrivit fortelor americane.
- Un alt atac sinucigas a vizat un convoi al armatei irakiene in cartierul Shoola, patru civili fiind ucisi si alti 22 raniti.
- Un atentat comis in cartierul Hurriya s-a soldat cu moartea a trei militari irakieni si ranirea a trei civili.
- Un convoi militar american a fost atacat pe o sosea din capitala Irakului, dar autoritatile nu au anuntat nici un bilant.
- In Adhamiyah, cartier sunnit, a fost comis un atac soldat cu patru raniti, iar in tiruri precedente doi politisti au fost ucisi si alti trei au fost raniti.
- In apropierea fostului aeroport Muthanna a fost comis un atac soldat cu ranirea a 19 civili.
- Un alt atentat a vizat piata Jama, situata in apropierea postului public de televiziune.
- Un atac comis la o benzinarie din Amiriyah impotriva unui convoi american s-a soldat cu ranirea unui militar american.
- Politistii care se indreptau catre locul atacului au fost tinta unui alt atentat sinucigas, trei membri ai fortelor de ordine fiind raniti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii