Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Capacul-capcană

• capacul respectiv basculează la cea mai mică atingere, iar cine trece peste el ar putea suferi o accidentare serioasă

 

Un blestem greu pare să troneze asupra locului de pe Str. Griviţei unde, duminică, un panou metalic de mari dimensiuni a fost doborât de vânt peste un trecător nevinovat. În zona unde până duminică s-a aflat acel panou de informare, pe care erau înscrise cu litere mari datele reabilitării din urmă cu câţiva ani a străzii Griviţei, se află un cămin de vizitare a reţelei de apă-canal. Dacă până acum căminul respectiv era inaccesibil, odată cu dispariţia panoului se poate trece peste acesta.

Trecătorii care ar avea proasta inspiraţie să calce pe el s-ar putea trezi, însă, cu vreun picior rupt, deoarece capacul de beton al căminului nu este bine fixat şi basculează la cea mai mică atingere. Cineva chiar ne-a demonstrat, ieri, practic cum stă treaba, dar ne-a arătat şi capacele trainic astupate din imediata apropiere. Ca să nu mai apară o accidentare a vreunui cetăţean aflat în trecere prin zonă, autorităţile ar trebui să intervină în cel mai scurt timp, pentru fixarea capacului buclucaş.

Revenind la panoul răsturnat de vânt, acesta a fost îndepărtat, ieri, cel mai probabil de angajaţii vreunui serviciu din subordinea Primăriei. Cine a trecut prin zonă a putut remarca, însă, un aspect care ar trebui să atragă o amendă substanţială din partea Gărzii de Mediu: maşina folosită pentru transportul panoului a lăsat în urmă o ditamai dâra de ulei, pe Str. Griviţei şi mai apoi pe Calea Călăraşilor. Dar ce mai contează...
Categorie articol: 

Comentarii