Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cantonament centralizat in Lacu Sarat pentru cele mai valoroase perechi ale clubului "Valentina Dance"

La fel ca toate gruparile sportive care pregatesc startul unui sezon competitional si clubul de dans sportiv "Valentina Dance" a organizat un stagiu de pregatire centralizata pentru cei mai buni sportivi ai sai.
Timp de patru zile, cinci perechi ale clubului si-au stabilit cartierul general in statiunea Lacu Sarat. Incepind cu micutii de la clasa D, Oana Mocanu - Alexandru Grecu si continuind cu Iulia Dumitrescu - Alin Gheorghe, sportivi de clasa E, Veronica Neculai - Daniel Nechita, Loredana Dinca - George Dinu, dansatori de clasa C si bineinteles perechea reprezentativa Valentina Dobrila - Florin Vasiliev care evolueaza in clasa B, sub indrumarea lui Dan Tepuru, au pus accentul in primul antrenament al zilei pe pregatirea fizica.
Dupa - amiaza, cel de-al doilea antrenament s-a derulat in Braila, la Scoala "Vasile Alecsandri" pentru ca seara sa revina in statiune.
Pentru ca acesta a fost un an dificil deoarece a sustinut examenul de bacalaureat si apoi pe cel de la Facultatea romano - americana din Bucuresti, Valentina Dobrila nu a putut participa la stagiul de pregatire cu lotul secund al Romaniei.
"Evolutiile noastre din primavara ne-au clasat intre primele 12 perechi din tara la open Latino si acest lucru ne-a facilitat cooptarea in lotul national de dans sportiv. Din motive obiective nu putem participa la prima actiune a lotului insa cu siguranta vom spune "prezent" la celelalte. Acum trebuie sa ne pregatim intens fiindca ne asteapta un sezon competitional de toamna foarte dificil", a declarat Valentina Dobrila, cea mai valoroasa dansatoare sportiva din Braila.
La aceasta actiune a lotului national ar fi trebuit sa mai participe si o alta pereche, Oana Mocanu - Alexandru Grecu.
Nici ei nu vor putea onora invitatia deoarece antrenorul Dan Tepuru nu-i va putea insoti, el aflindu-se in "luna de miere".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii