Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Candidatul PMP la Primăria Viziru se înscrie astăzi, oficial, în cursă

• PMP-istul Paul Bălţat îşi va depune dosarul de candidatură la Primăria din comuna Viziru, la ora 13:00 • anunţul a fost făcut, ieri, de către Viorel Botea, preşedintele organizaţiei judeţene a popularilor brăileni

 

Încep înscrierile oficiale ale candidaţilor în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Viziru, ce va avea loc pe 11 iunie. Potrivit lui Viorel Botea, preşedintele PMP Brăila, candidatul partidului, Paul Bălţat, va ajunge, astăzi, în jurul orei 13:00 la Primăria din localitate pentru a-şi depune dosarul de candidat. Liderul popularilor brăileni a profitat de ocazie pentru a sublinia încă o dată motivele pentru care consideră că Bălţat va putea câştiga alegerile locale parţiale luna viitoare.

„Pe 11 iunie avem alegeri locale la nivelul comunei Viziru. Candidatul nostru este domnul Paul Bălţat, fermier. O persoană care a fost consilier local şi care a mai candidat şi la alegerile locale tot pentru noi. Are o experienţă foarte bună, este o persoană cunoscută în comună, o persoană respectată. Ne bucurăm în primul rând că domnul Paul Bălţat este unul dintre membrii foarte importanţi ai partidului nostru din mediul rural, din localităţile brăilene. În plus, este o persoană care corespunde întru totul criteriilor de integritate pe care partidul nostru le are în statut şi pe care doreşte să le respecte privind candidaţii la alegerile locale. Mâine la ora 13:00 îl vom înscrie pe domnul Paul Bălţat, candidat al PMP la Primăria Viziru. Ulterior, vom merge şi la Însurăţei, la Tribunal, conform legii”, a afirmat Botea.

Sursa citată a ţinut să sublinieze că a discutat deja la nivelul conducerii partidului şi că se aşteaptă în perioada imediat următoare la vizite din partea parlamentarilor PMP pentru susţinerea candidatului la Viziru. Chiar şi aşa,

acesta a dat de înţeles că nu se aşteaptă neapărat la vizita lui Traian Băsescu, însă s-a arătat ferm convins că deputatul Eugen Tomac va reveni la Brăila (acesta a fost şi la conferinţa de presă la care Paul Bălţat a fost prezentat prima oară în postura de candidat).

 

PMP-iştii continuă reorganizearea după plecarea UNPR-iştilor

Tot cu această ocazie, Viorel Botea a afirmat că aşa cum anunţase anterior, a început procesul de reorganizare şi de verificare a membrilor partidului după ruperea de UNPR. Acesta a precizat că după încheierea reinventarierii membrilor, va urma o perioadă dedicată alegerilor la nivel de filiale din întreg judeţul, iar apoi, spre finalul lui august, începutul lunii septembrie, se va organiza şi congresul judeţean al PMP Brăila, unde se va alege preşedintele pentru următorii ani.

„Evident, fiecare coleg care doreşte îşi poate depune candidatura pentru oricare dintre funcţiile pe care partidul le are conform statutului PMP”, a conchis Botea.
Categorie articol: 

Comentarii