Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Candidatul PD da lemne la electorat, pentru ca "iarna nu-i ca vara"

Presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, se declara indignat de acuzatiile aduse organizatiei sale, cum ca ar mitui electoratul, dind pomeni constind in mincare, bautura si chiar lemne de foc, in ultimele zile ale campaniei electorale de la Visani. Vasioiu nu contesta faptul ca oamenii sai au oferit satenilor cirnati, mici si bautura, dar spune ca s-a intimplat o singura data, si atunci era o petrecere organizata cu ocazia lansarii candidatului PD, cind invitatii au fost serviti cu cite ceva de-ale gurii: "Din pacate, am observat ca cei care striga “hotii!”, si au strigat de ani de zile lucrul asta, au fost cei care au furat in permanenta. Noi nu am eludat sub nici o forma o lege, iar daca am eludat, sa ne dea in judecata! Ce am facut la Visani a fost sa impartim materiale de propaganda, respectiv pliante, calendare si afise. Daca am dat cirnati sau bautura sau mici, a fost cind ne-am lansat candidatul si, ca de obicei, am oferit celor invitati la lansare o petrecere. La municipiu ofeream un cocktail, acolo, la Visani, nu era posibil, si am avut un gratar unde s-au facut mici sau cirnaciori. Daca spune cineva ca este ilegal acest lucru, sa ne dea in judecata!"
Vasioiu are o explicatie si pentru faptul ca, exact in perioada campaniei electorale, satenii au primit lemne de foc de la padurar, care este candidatul PD la Primarie: "Va pot spune ca lemnele au fost date conform legislatiei in vigoare, padurea din localitate a fost curatata de uscaturi, iar lemnele obtinute au fost date oamenilor din sat, in conformitate cu legea. Dat fiind faptul ca iarna nu-i ca vara, a trebuit date lemne, un rind s-a dat in toamna, dupa cite stiu eu, s-a mai dat unul acum, si se va mai da inca un rind, cind va mai fi programata o alta curatire. Silvicultorii au un termen anume, nu cunosc exact, cu taierea de capete, sau cam asa ceva".
In opinia liderului PD, cei care fac lucruri ilegale la Visani sint reprezentantii PSD, care ameninta electoratul: "Oamenii au fost tinuti la Visani ani de zile, precum sint tinuti caii cu zabala-n gura, oamenii au fost speriati ca daca nu voteaza PSD, pica Visaniul, si ca daca se duc la o intrunire cu alte partide, nu li se va mai da nu stiu ce pamint, sau orice altceva cereau la Primarie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii