Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Candidaţii PNL Brăila la alegerile parlamentare. Alexandru Popa şi Vasile Varga la Camera Deputaţilor, Alexandru Bucălău la Senat

• cei trei au ieşit pe primele locuri conform voturilor din Biroul Permanent Judeţean • lista finală a candidaţilor PNL Brăila la alegerile parlamentare va fi făcută publică astăzi

 

Partidul Naţional Liberal Brăila şi-a stabilit candidaţii la alegerile parlamentare, iar printre aceştia se întâlnesc două nume noi. Deşi procesul privind desemnarea candidaţilor nu se finalizase încă la momentul redactării acestui articol, ieri, Cătălin Boboc, preşedintele interimar al PNL Brăila, ne-a declarat că trei nume sunt “bătute în cuie”. Este vorba despre Alexandru Popa şi Vasile Varga, care se află pe primele două poziţii pentru Camera Deputaţilor, şi Alexandru Bucălău, care figurează pe primul loc pentru Senat. Aceştia au obţinut cele mai multe voturi în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean desfăşurată miercuri, 14 octombrie. Vasile Varga deţine funcţia de deputat PNL şi candidează pentru un nou mandat, în timp ce Alexandru Popa şi Alexandru Bucălău au intrat în Consiliul Judeţean Brăila în urma alegerilor locale din septembrie.

“Ne-am dorit să aducem şi oameni noi, oameni tineri, şi o să vedeţi că de acum încolo, la toate alegerile care vor urma, se vor găsi oameni noi pe liste. Inclusiv în construcţia partidului o să vedeţi oameni noi. Organizaţia a îmbrăţişat această abordare şi s-a văzut acest lucru din numărul de voturi. Nu au fost diferenţe de un vot între candidaţii de pe primele locuri”, ne-a declarat Cătălin Boboc.

Se pare că Antoneta Ioniţă, cel de-al doilea deputat PNL Brăila din Parlamentul României, se află acum abia pe locul 3 pentru Camera Deputaţilor. Lista pentru Camera Deputaţilor este completată de Florin Cîrligea. Alexandru Dănăilă, fostul preşedinte al liberalilor brăileni, s-ar afla pe locul 2 pentru Senat.

Lista finală a candidaţilor PNL Brăila la alegerile parlamentare va fi făcută publică astăzi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii