Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Canadianca tilharita la Braila ziua-n amiaza mare

Duminica dupa-amiaza, o femeie cu cetatenie canadiana care s-a incumetat sa strabata singura locurile legendarului Terente, mai exact zona Fabricii de caramida, a fost snopita in bataie de doi tilhari la drumul mare. Indivizii au profitat de faptul ca turista strabatea singura distanta de la bac la Soseaua de Centura Braila-Galati si ca, in jurul orelor 17.45 nu se afla nimeni in zona si s-au napustit asupra ei cu pumnii si picioarele, pentru a-i smulge bagajele pe care le avea. In urma loviturilor primite, Genevieve T. de 35 ani, domiciliata in orasul Quebec, Canada, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta cu traumatism cranio-facial cu echimoze si fractura de antebrat si a ramas internata pina ieri, dupa-amiaza. Desi necesita mai multe zile de spitalizare, femeia a fost nevoita sa paraseasca ieri spitalul, pentru ca isi cumparase deja bilete de avion pentru data de 31 iulie catre casa.
Despre acest incident, Politia ne-a informat ca in dupa-amiaza zilei de 29 iulie a.c., pe la ora 18.15, personalul de serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat prin Apelul Unic de Urgenta, la telefonul 112 ca o persoana de sex feminin a fost agresata de doua persoane necunoscute.
"La locul indicat s-a deplasat o patrula de siguranta publica, a identificat victima si a stabilit ca aceasta se deplasa pe jos pe DN 22B, in zona fabricii de caramida cind doi barbati au deposedat-o, prin repetate lovituri cu pumnii si picioarele, de mai multe bunuri aflate in doua genti de voiaj", se precizeaza in comunicatul de presa al Politiei.
Ulterior, victima a fost consultata de dr. Aurelian Savu, medic legist, iar concluziile medico-legale arata faptul ca necesita 35-40 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. La inchiderea editiei, dr. Virgil Lefter, purtator de cuvint al Spitalului Judetean de Urgenta, locatia din Hipodrom, ne-a informat ca pacienta sectiei de ortopedie a parasit deja unitatea spitaliceasca pentru a putea pleca spre Canada, astazi.
La scurt timp dupa producerea incidentului, politistii au extins cercetarile si au reusit sa-i identifice pe raza municipiului pe suspectii faptei, respectiv P. Gabriel, de 30 de ani si R. Mihaita de 20 de ani, ambii din Braila. Impotriva acestora s-a luat masura retinerii pe ordonanta pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tilharie, urmind sa fie prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
Hotii agresori au fost incarcerati in Arestul Inspectoratului de Politie, iar prejudiciul, in valoare de 2.500 lei, a fost recuperat in totalitate.
Categorie articol: 

Comentarii