Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionii judeteni la automobilism pe 2006 sint Gabriel Moisescu la piloti si Laurentiu Manole - Gheorghe Mihaila la echipaje

Profitind de vremea foarte buna, automobilistii braileni au organizat ultimul concurs din seria celor sapte programate a se desfasura in cadrul Campionatului Judetean.
"Raliul sarbatorilor de iarna", cum au intitulat organizatorii aceasta ultima competitie, care a constat in doua etape de orientare pe distanta de 30 de kilometri si cinci probe speciale, a reunit la start 15 echipaje.
La finalul raliului s-a alcatuit un clasament al incepatorilor si unul al concurentilor cu state vechi in acest gen de intrecere.
Astfel, la debutanti pe primul loc s-a situat echipajul format din Ionut Petrea si Ionut Ciric urmat de Georgel Chiosea - Viorica Chiosea si Bogdan Munteanu - Alina Urse.
In competitia principala cel mai bun pilot a fost si de aceasta data Gabriel Moisescu, celelalte doua locuri de pe podium fiind adjudecate de Stefan Novac si Laurentiu Manole, iar la echipaje s-a impus cel format din Laurentiu Manole si Gheorghe Mihaila.
Echipajul Gabriel Moisescu - Ionut Petruca a ocupat locul al doilea in ultima etapa, iar cel compus din Florin Tudor - Aurel Stanila pozitia a treia.
Seara toti concurentii au participat la o cina festiva, prilej cu care au fost anuntate ierarhiile la finalul sezonului competitional.
Avind o comportare foarte buna pe parcursul celor sapte etape, Gabriel Moisescu a acumulat, firesc, cele mai multe puncte si a fost declarat campion judetean la piloti pe 2006. El fost urmat de Laurentiu Manole si Ionel Chesaru.
Cel mai puternic echipaj al anului a fost cel care s-a impus si in ultima etapa a campionatului si anume cel format din Laurentiu Manole si Gheorghe Mihaila.
Urmatoarele locuri in clasamentul final, la echipaje, au fost ocupate de Ionel Chesaru - Madalin Ignatenco si Gabriel Moisescu - Ionut Petruca.
Primii trei clasati la piloti si la echipaje au primit diplome, medalii si cupe.
"Concursul a fost extrem de spectaculos, asa cum de altfel sint toate raliurile organizate la Braila, deoarece avem automobilisti foarte buni, unii dintre ei avind rezultate remarcabile si in cofruntari internationale. Cistigatorii au insa putin timp la dispozitie sa-si savureze succesele deoarece la sfirsitul lunii vom avea un nou examen. In perioada 30 decembrie - 3 ianuarie 2007, la Albena, in Bulgaria, se va desfasura Raliul organizat cu prilejul Zilei Uniunii Europene. Vom petrece noaptea de Revelion acolo, iar concursul propriu-zis se va desfasura pe 1 ianuarie. Asteptam ca la aceasta prima competitie a anului sa participe cit mai multi automobilisti braileni", a declarat Gheorghe Mihaila, presedintele Motor Sport Club Braila.
Categorie articol: 

Comentarii