Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campioni de toate rangurile s-au intrecut in concursul de pescuit

Cu toate ca s-a aflat la prima editie, concursul de pescuit din cadrul Festivalului pestelui, s-a bucurat de o numeroasa participare. Prima editie a reunit la start fosti si actuali campioni judeteni de pescuit, dar si pe cea mai titrata pescarita, Oana Bastiurea, cvadrupla campioana nationala de junioare si tineret. La fel ca la marile competitii, concurentii au venit dotati cu tot arsenalul de care dispun atit din punct de vedere al unditelor cit si al momelilor.
Dupa trei ore de concurs, s-a trecut la cintarirea prazilor, iar cel mai bun pescar a fost declarat Vasile Nitu, cu 1.200 de puncte. A urmat veteranul pescarilor braileni, Petre Ciuca, cu 800 puncte, iar pozitia a treia i-a revenit lui Marian Barac, 470 puncte. Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu si primarul Aurel Simionescu i-au oferit un premiu special lui Sorin Botez, pentru cea mai mare captura. Mentiuni au primit Ion Balcan si Leonard Trandafir, diplome de participare, Oana Bastiurea si Marian Trandafirescu. Nu a fost omisa nici Lavinia Nita, careia i-a fost oferita o diploma pentru cel mai tinar participant.
Premilile au constat in unelte de pescuit. La festivitatea de premiere a participat si Dumitru Banica, vicepresedinte AJVPS Braila, cel care, de altfel, a organizat si arbitrat concursul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii