Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul de minifotbal Brăila: PNT produce surpriza etapei a 19-a

• cel mai frumos gol al etapei a fost înscris de Cătălin Constandache iar cel mai bun portar a fost desemnat Răzvan Surdeanu

 

Duminica trecută, echipa de pe locul al optulea, PNT a învins-o cu 5-4 pe ocupanta locului al treilea, Valraz şi a produs surpriza etapei a 19-a a Campionatului de minifotbal Brăila. Jucătorul meciului a fost Marius Coman care a marcat trei goluri. De la Valraz s-a remarcat Cătălin Constandache autor al unei “duble”. SNLP Tichileşti pentru care Ştefan Marin şi Valentin Mogoş au realizat câte un hat trick, s-a impus cu 8-4 în partida cu Yazaki. SNLP a condus cu 5-1 la pauză şi avea deja asigurată victoria. După acest success, SNLP Tichileşti a ieşit din zona “nisipurilor mişcătoare” şi a urcat pe locul al zecelea.

Juventus a început în forţă partida cu ACSC Cazasu, a condus cu 3-0 la pauză iar în final s-a impus cu 6-3. De la echipa învingătoare, cei mai buni jucători au fost Manuel Pârliţeanu şi Georgian Chihaia, ambii cu câte două goluri marcate, iar de la echipa din Cazasu s-a remarcat Ionuţ Matei care a înscris tot de două ori şi Marius Moroianu.

În celelalte trei meciuri s-au înregistrat victorii la scor. Liderul campionatului, FC Buzăului a câştigat cu 13-3 partida cu Voinţa. O partidă câştigată lejer de echipa de pe primul loc în care Bogdan Draghia, Sergiu Simion şi Marius Dima au reuşit câte un hat trick. De la Voinţa s-a remarcat Costel Boitaş care şi-a trecut două goluri în cont. Formaţia de pe locul al doilea, Pretenaşii s-a impus cu 20-1 în partida cu “lanterna roşie”, Rulers FC. Un adevărat galop de sănătate al echipei campioane pentru care Nelu Flor şi-a trecut în cont 5 goluri, iar Paul Ioan şi Valentin Baciu au înscris de câte 4 goluri fiecare.

Victoria Old-Boys a trecut cu 14-2, după ce la pauză a condus cu 5-1, de FC Brăila. Pentru echipa învingătoare, Alexandru Balaban şi Ioan Şerbănescu au marcat câte 5 goluri fiecare, iar Valentin Dumitrana a înscris de patru ori. 

Cel mai frumos gol al etapei a fost înscris de Cătălin Constandache (Valraz), iar cel mai bun portar a fost desemnat Răzvan Surdeanu (Juventus).
Categorie articol: 

Comentarii