Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul de fotbal in sala este gata de start

Dupa mai bine de o luna si jumatate, in care s-au facut toate preparativele ca viitoarea editie sa fie una net superioara celei precedente, a venit in sfirsit vremea ca echipele care s-au aliniat la start sa demonstreze ce stiu.
Runda inaugurala a campionatului de fotbal in sala, una care programeaza partide interesante, incepe vineri la ora 18.00 cu meciul dintre Prod Romario si Danubius. In cel de al doilea joc, Monolit va da piept cu Sporting.
Simbata, la aceleasi ore ale dupa-amiezii, sint programate celelalte doua partide: Akcent - Forta si Amicii Boys - Blazer.
"Sper ca editia aceasta sa fie una mai interesanta, cu multe meciuri derby care sa atraga in tribuna Salii Polivalente cit mai multi spectatori. Numarul echipelor participante este mai mic deoarece am cautat sa facem o selectie riguroasa pentru a nu ne crea singuri probleme pe parcursul competitiei. La finalul campionatului, sper sa ne putem bucura si noi ca o echipa din Braila va participa in campionatul Ligii a II-a", a declarat Gheorghe Stefan, secretarul Comisiei Judetene de fotbal in sala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii