Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul care începe astăzi va fi cel mai puternic din ultimii ani

Sezonul competiţional 2012- 2013 al Ligii a IV-a este considerat de către reprezentanţii echipelor care au ca obiectiv podiumul ca fiind unul dintre cele mai puternice din ultimii ani.
Toate cele 16 formaţii care se aliniază la start şi-au întărit loturile şi visează la cât mai multe victorii.
Există un grup de cinci echipe: Victoria Traian, FC Tufeşti, Conpet Cireşu, Dunărea Gropeni şi Sportul Chiscani, care, potrivit loturilor de care dispun se vor angrena în lupta pentru promovare, dar, cu siguranţă, formaţiilor menţionate nu le va fi uşor atunci când vor întâlni adversare ca Voinţa Vişani, Victoria Cazasu, CS Făurei, Viitorul Însurăţei, Gloria Movila Miresii, grupări care, la rândul lor vor încerca să producă surprize în faţa favoritelor.
Înaintea primei etape ale noului sezon competiţional vă prezentăm obiectivele pe care şi le-au propus echipele care în campionatul trecut s-au clasat pe primele locuri.

"Vrem cupa şi campionatul"

Cel puţin asta îşi doreşte, cu ardoare, Vasile Ion, delegatul formaţiei Victoria Traian. "Vrem cupa şi campionatul şi poate de data aceasta vom reuşi să câştigăm şi barajul de promovare în Liga a III-a. Suntem conştienţi că va fi un campionat tare, că vom avea multe contracandidate la locul întâi, Conpet Cireşu, Viitorul Însurăţei, Sportul Chiscani sau Dunărea Gropeni, dar noi vom încerca să trecem de toate obstacolele şi să ne realizăm obiectivul. Sper să câştigăm la Mircea Vodă şi să debutăm cu dreptul în acest sezon competiţional", a declarat Vasile Ion, delegatul echipei Victoria Traian.

"Va fi un campionat disputat"

Instructorul echipei FC Tufeşti, Viorel Cosma, consideră că există o favorită la locul întâi, Conpet Cireşu, dar că pot exista şi surprize.
"O să fie un campionat disputat, Conpet Cireşu are un lot valoros dar noi sperăm ca până la meciul derby să ne apropiem de forma maximă. Campionatul se va juca până în ultima etapă şi noi vom încerca să tratăm cu aceeaşi seriozitate toate meciurile. Avem ca obiectiv locurile 1-3 dar cel mai important lucru din acest moment este meciul cu Voinţa Şuţeşti. Trebuie să ne luăm revanşa pentru înfrângerea din sezonul trecut", a precizat Viorel Cosma.

"Avem trei derby-uri în două săptămâni, sper să obţinem maximum de puncte"

Dacă în sezonul trecut s-a clasat în imediata apropiere a podiumului, pentru competiţia care va începe astăzi, Dunărea Gropeni vizează un loc mai bun.
"Ca valoare, sezonul 2012-2013 va fi mult peste celelalte de până acum şi de aceea ne-am pregătit să-l traversăm cu bine. Dacă nu ar fi fost Conpet Cireşu, obiectivul ar fi fost clar, locul întâi. Asta nu înseamnă însă că abandonăm lupta pentru promovare. Avem trei derby-uri la rând cu Conpet Cireşu, FC Tufeşti şi Viitorul Ianca şi printr-o mobilizare totală sper să obţinem maximum de puncte şi să ne instalăm pe podium", a declarat Stelian Gheorghiţă, instructorul echipei Dunărea Gropeni

"Vrem să ne creştem copiii şi să încheiem campionatul printre echipele fruntaşe"

Dintre echipele care au terminat sezonul trecut în apropierea podiumului doar Sportul Chiscani are o deplasare dificilă în etapa inaugurală, la Viitorul Însurăţei, însă instructorul Georgel Pascu este optimist în privinţa rezultatului. "Spre deosebire de celelalte echipe noi avem ca obiectiv promovarea copiilor din propria pepinieră. Avem un lot omogen, care ne permite să ne angrenăm în lupta pentru pentru locurile fruntaşe. Sorţii au decis ca în prima etapă să jucăm la Viitorul Însurăţei, o echipă nou promovată, dar care are un lot bun de jucători. Dar mergem să obţinem un rezultat pozitiv", a punctat Georgel Pascu.

"Vrem să ne întoarcem în Liga a III-a"

După un sezon petrecut în Liga a III-a, Conpet Cireşu abordează campionatul 2012-2013 al Ligii a IV-a cu un singur obiectiv: revenirea în cel de-al treilea eşalon. Pentru că şi-a păstrat lotul de jucători şi antrenorii, Conpet este principala candidată la locul întâi în sezonul competiţional care începe astăzi.
"Vrem să ne întoarcem în Liga a III-a, acesta este obiectivul nostru. Toate meciurile pe care le vom disputa în Liga a IV-a vor fi unele pregătitoare pentru campionatul următor. Nu ştim multe lucruri despre prima adversară din tur, Voinţa Găiseanca, dar vrem să păşim cu dreptul în campionat", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele echipei Conpet Cireşu

Prima etapă programează meciurile:
CS Făurei - Victoria Cazasu
Voinţa Vişani - Gloria Movila Miresii
Avântul Mircea Vodă - Victoria Traian
FC Tufeşti - Voinţa Şuţeşti
Conpet Cireşu - Voinţa Găiseanca
Viitorul Însurăţei - Sportul Chiscani
Viitorul Galbenu - Pandurii Tudor Vladimirescu
Viitorul Ianca - Dunărea Gropeni

 
Categorie articol: 

Comentarii