Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatele nationale de box pentru seniori

Dintre cei doi boxeri ai Clubului Sportiv Municipal din Braila, prezenti la startul Campionatelor Nationale de box pentru seniori ce au inceput luni la Iasi, doar unul continua cursa spre medalii.
Primul pugilist brailean care a urcat pe ring a fost Florin Christescu, sportiv pregatit de fostul medaliat olimpic, Costica Dafinoiu. Cu toate ca a cistigat toate disputele de pina acum cu boxerul din Cimpulung Muscel de data aceasta Christescu a fost invins de Roger Ion. Daca ar fi cistigat sportivul brailean si-ar fi asigurat deja medalia de bronz. "Antrenorul lui spune ca Florin Christescu nu a avut meciuri de verificare, o scuza subiectiva in opinia mea, de moment ce in ultimii doi ani el a cistigat toate confruntarile. O analiza a comportarii sportivilor nostri o vom face abia la finalul competitiei", a declarat joi Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Miercuri, Florin Ivan, elevul lui Georgiu Jipa a avut o comportare foarte buna in ring, reusind sa-l invinga prin abandon, in repriza a doua, pe reprezentantul gazdelor, Ion Stratila. Pentru pugilistul brailean urmatorul adversar din limitele categoriei 51 kg va fi Lucian Stan, component al lotului national. "Ivan a avut o comportare foarte buna si este in grafic, avind deja asigurata medalia de bronz. Pugilistul nostru s-a pregatit alaturi de lotul olimpic, asadar il cunoaste pe Stan si spera sa acceada in faza urmatoare a competitiei", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Comentarii