Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatele Nationale de box pentru cadeti au ajuns in faza semifinalelor

In aceasta perioada la Ploiesti se deruleaza Campionatele Nationale de box pentru cadeti, competitie la startul careia s-au aliniat in jur de 200 de pugilisti, cistigatori ai etapelor de zona.
La editia din acest an boxerii de la CSO Ianca au avut o comportare foarte buna, trei dintre ei, Ionut Stoica la categoria 60 kg, Costel Stoica la categoria 52 kg si Alexandru Stoica la categoria 50 kg avind deja asigurate medaliile de bronz. Cei trei pugilisti urmau sa intilneasca aseara, in semifinale, adversari bine cotati insa antrenorul George Pertea era optimist: "Cred ca toti vor ajunge in finale pentru ca se numara printre cei mai valorosi pugilisti din tara. Ionut Stoica este component al lotului national de cadeti si titularul categoriei 60 kg. El este principalul candidat la medalia de aur si sint convins ca o va obtine pentru ca apoi sa faca parte din lotul Romaniei pentru Campionatele Europene si cele mondiale".
La un pas de podium a fost si Cosmin Sorica insa elevul lui George Pertea a avut nesansa ca in sferturi sa-l aiba ca adversar pe vicecampionul mondial Bogdan Juratoni de la Dinamo Bucuresti si a pierdut la puncte in fata titularului categoriei 66 kg al lotului national de juniori.
Sursa citata a mentionat faptul ca pentru a putea participa la competitiile din acest an a fost nevoit sa incheie o colaborare cu CSM Dunarea Galati.
"Lipsa unei sustineri financiare m-a obligat sa caut solutii si pina la urma am reusit sa fuzionam cu CSM Dunarea Galati. La Ianca aveam multi copii talentati si nu aveam cum sa le oferim participarea la competitii. Acum acest lucru s-a realizat si cred ca pe viitor rezultatele noastre vor fi mult mai bune" a declarat George Pertea.
La competitia de la Ploiesti au participat si doi boxeri ai CSM-ului din Braila, Giorgian Dinca si Ciprian Corbu insa ambii au fost invinsi in primele meciuri.
Categorie articol: 

Comentarii