Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campioana Ligii a IV-a din judeţul Brăila se stabileşte săptămâna viitoare

• meciul tur Victoria Traian – Sportul Chiscani se dispută pe 22 iulie • returul va avea loc pe 25 iulie, la Chiscani • marţi, 21 iulie ambele echipe trebuie să depună la AJF Brăila tabelele cu rezultatele testelor COVID-19

 

Marţi, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis reluarea competiţiilor de fotbal pentru amatori şI, tot atunci, a aprobat protocolul medical pentru reluarea acestora. Practic, toate campionatele din Liga a IV-a s-au întrerupt odată cu introducerea stării de urgenţă. Numai că sunt Asociaţii Judeţene de Fotbal din ţară care doresc să stabilească echipa campioană în teren. În această situaţie se află şi campionatul din judeţul Brăila.

Preşedinţii celor două echipe care doresc să câştige Liga a IV-a, Victoria Traian şi Sportul Chiscani, Constantin Zăgan respectiv Georgel Pascu s-au întâlnit miercuri la AJF Brăila şi împrună cu preşedintele acestei asociaţii, Laurenţiu Vărgatu au stabilit datele de disputare ale barajului pentru stabilirea campioanei Ligii a IV-a.

“Am citit împreună comunicatul FRF şi am stabilit că pentru disputarea acestei duble manşe toţi componenţii celor două loturi şi staff-urile tehnice trebuie să facă testul pentru COVID-19. Ca să aibe mai mult timp la dispoziţie, am stabilit ca meciurile să se dispute pe 22 şi 25 iulie. Iar listele cu rezultatele testelor trebuie să ajungă la AJF Brăila cu o zi înainte de disputarea meciului tur, adică marţi, 21 iulie. Am discutat toate celelalte aspecte legate de protocolul medical pentru reluarea acestor meciuri”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

Contactaţi telefonic, preşedinţii celor două cluburi au avut păreri diferite. Oficialul Victoriei Traian părea îngrijorat de faptul că gruparea sportivă pe care o reprezintă nu va avea timpul necesar pentru a face testele pentru covid, în timp ce preşedintele Sportului Chiscani a spus că toate regulile privind participarea la acest meci de baraj vor fi îndeplinite la timp.

“Nu ştiu dacă măsurile din protocolul medical sunt realizabile într-un timp aşa de scurt. Noi vom face tot ce se poate ca la ziua meciului tur să fim în regulă cu cerinţele impuse de FRF”, ne-a declarat Constantin Zăgan.

“Este cea mai bună decizie, aceasta de a ne juca şansele în teren. Ca să nu mai spun că în situaţia în care eram la egalitate de jocuri disputate, Sportul Chiscani era pe primul loc. Noi putem îndeplini la timp toate condiţiile impuse pentru participarea la aceste meciuri”, a punctat Georgel Pascu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii