Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campanie de strângere de semnături, susţinută de USR Brăila: «Fără penali în funcţii publice!»

• în Grădina Mare, în weekend, USR-iştii brăileni strâng semnături de la cetăţeni în cadrul campaniei de interzicere a politicienilor condamnaţi să mai ocupe funcţii publice • la nivel naţional, s-au strâns deja peste 53.000 semnături din partea românilor

 

Brăila se alătură iniţiativei cetăţeneşti susţinute de Uniunea Salvaţi România (USR) “Fără penali în funcţii publice”. Reprezentanţii brăileni ai USR anunţă că strâng semnături, în Grădina Mare, sâmbătă şi duminică (28 şi 29 aprilie), pentru campania de înlăturare a persoanelor cu probleme penale din funcţii publice. În acest sens, a fost organizat şi un eveniment pe Facebook, pentru ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi locuitori ai Brăilei.

“Vino cu buletinul în parcul Grădina Mare din Brăila şi semnează petiţia pentru a interzice politicienilor condamnaţi să mai ocupe funcţii în Parlamentul României sau în administraţia locală”, se arată în descrierea evenimentului.

În parc, vor fi oameni îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate “Fără penali”, care vor sta la dispoziţia cetăţenilor pentru mai multe informaţii despre această campanie.

La nivel naţional, s-au strâns peste 53.000 semnături, potrivit site-ului farapenaliinfunctiipublice.ro, creat de Grupul de iniţiativă cetăţenească. Preşedintele grupului este Mihai Badea, de profesie avocat. Printre membri, se numără Mihai Şora (filosof şi eseist) şi Gabriel Liiceanu (filosof, scriitor), Eugen Vasiliu (jurist). Petiţia poate fi semnată şi online, pe site-ul amintit.
Categorie articol: 

Comentarii