Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campanie de strângere de rechizite pentru copiii din Tătaru şi Dudeşti

• medicul Aurora Caracostea organizează o campanie umanitară de strângere de rechizite, în perioada 12 august - 6 septembrie • se acceptă ca donaţii doar obiecte, nu şi bani

 

Rechizite pentru copiii din Tătaru şi Dudeşti, ce urmează să intre în clasa pregătitoare şi clasa I. Campania este organizată de medicul Aurora Caracostea şi se desfăşoară în perioada 12 august - 6 septembrie. Practic, cei ce vor să ajute micuţii să înceapă şcoala, fără să le lipsească nimic din ghiozdan se pot alătura campaniei. Tot ce trebuie să facă este să doneze penare, stilouri şi alte obiecte necesare şcolarilor, inclusiv ghiozdane. Atenţie, însă, nu sunt acceptate donaţii în bani!

Obiectele donate se strâng la sediul Promedica, de pe bd. Independenţei, nr. 2, etaj 1, camera 14, acolo unde este cabinetul dr. Caracostea, în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri, în intervalul orar 8.30 - 16.00. În schimbul donaţiilor vor fi oferite aparate de măsurat glicemia sau un voucher, în semn de recunoştinţă pentru gestul caritabil.

Ideea de a organiza o astfel de campanie umanitară a pornit de la faptul că mama doctoriţei Caracostea este cadru didactic în localitatea Tătaru şi aşa a aflat despre neajunsurile unor copii din mediul rural. “Mama mi-a cerut în repetate rânduri lucruşoare pe care să le poată oferi celor care au nevoie. Deşi campania s-ar preta în favoarea copiilor cu posibilităţi financiare reduse, nu mi se pare corect să facem noi împărţirea asta, nu e moral, aşa că toţi copiii vor primi câte ceva”, ne-a declarat dr. Aurora Caracostea.
Categorie articol: 

Comentarii