Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campanie de educatie si sanatate pentru braileni

Voluntarii Asociatiei pentru Sanatate, Educatie si Familie promoveaza un stil de viata cit mai sanatos in institutiile, scolile si firmele brailene.
Avind in vedere ca bolile cardio-vasculare ocupa primul loc al afectiunilor din Romania, reprezentantii Asociatiei pentru Sanatate verifica tensiunea arteriala si procentul de grasimi din organism - parametri care evidentiaza incidenta bolilor cardio-vasculare.
Totodata, distribuie celor interesati carti ale editurii "Viata si Sanatate" pentru problemele cardio-vasculare, de alimentatie sau educatie, pe baza carora persoanele avizate isi pot schimba stilul de viata.
Campania se deruleaza de 5 ani in toate orasele tarii. Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie cu sediul in Bucuresti este in relatii de colaborare cu Institutul de Sanatate Publica si cu Agentia Antidrog. La Braila, astfel de actiuni s-au desfasurat la Braiconf, Politia de Frontiera, la diverse institutii bancare, cit si in unitatile de invatamint.
Ieri, Alina Paun, voluntar al Asociatiei, s-a prezentat la sediul redactiei noastre, unde a masurat tensiunea arteriala si a oferit informatii redactorilor de la "Obiectiv".
"Asociatia nu este numai pentru sanatate, ci si pentru educatie si familie, pentru ca tot mai multi copii nu mai stiu de respect si tot mai multe familii au probleme. Ne bucuram cind oamenii incearca si reusesc sa-si schimbe stilul de viata, previn anumite afectiuni, cind sint interesati pentru educatia copiilor sau familiei. De asemenea, tinem seminare de sanatate pentru elevi, sub sloganul "Gindeste cutezator", prin care incercam sa-i determinam pe tineri sa aiba o gindire pozitiva si sa aiba teluri cit mai inalte in viata".
Pentru viitor, voluntarii Asociatiei si-au propus sa-si extinda aria de promovare a unui stil de viata cit mai sanatos si in mediul rural, unde vor merge din casa in casa pentru a informa populatia atit despre educatia sanitara, cit si cea a familiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii