Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campania DIVERSITATEA IN ORGANIZATII

Primul Manager “PriMa”, cod SMIS 117766, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, sustine dezvoltarea competentelor manageriale a 520 de persoane care asigura managementul strategic, angajati din domeniul resurselor umane cat si antreprenori din intreprinderile din regiunea Sud-Est.

Proiectul presupune desfasurarea programelor de formare cat si a workshopurilor in domenii care sustin dezvoltarea IMM-urilor precum managementul strategic, managementul de proiect, managementul operatiunilor, antreprenoriat, marketing, imbunatatirea proceselor organizationale, inovare, managementul resurselor umane, evaluarea performantelor profesionale, instrumente IT& C in procesele de resurse umane, managementul diversitatii etc 

Cursurile îsi propun să dezvolte competente care sa conduca la imbunatatirea stilurilor şi tehnicilor de conducere, inclusiv la implementarea managementului diversitatii în organizatiile românesti.

Cursurile se adresează antreprenorilor, managerilor cât si angajatilor din departamentele de resurse umane care îsi doresc să se dezvolte profesional.

Programele de formare sunt gratuite si se vor desfasura in perioada aprilie 2019 – mai 2019 in judetele Braila, Buzau, Vrancea, Constanta,Tulcea, Galati.   

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Detalii şi informaţii suplimentare pentru inscrieri se pot afla de pe website-ul: www.primulmanager.ro   e-mail: pocu117766@sorste.ro

 

Varianta PDF poate fi accesata AICI
Categorie articol: 

Comentarii