Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campania «Citostatice pentru Cristi» continuă. hailasuc!

Campania de strângere de fonduri "Citostatice pentru Cristi" continuă. Şi ieri s-au prezentat la redacţia contidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" oameni cu sufletul mare, care au dorit să-l ajute pe elevul model al Brăilei, Cristian Filip. Până la închiderea ediţiei, s-au făcut donaţii în valoare de 80 lei. Nu au vrut să-şi dezvăluie identitatea, însă au vrut să-i transmită un mesaj adolescentului: "Cristi, să ştii că suntem alături de tine! Luptă pentru tinereţea ta!".
De la începutul campaniei şi până în prezent, la sediul redacţiei s-au strâns 4.442 lei şi 300 euro, bani deja înmânaţi, la finalul săptămânii trecute, tatălui lui Cristian, Nicolae Filip. În conturile bancare CEC şi Raiffeisen deschise pe numele acestuia din urmă s-au adunat 8.764,8 lei, iar în urma acţiunii de sâmbătă "Hai la suc pentru Cristi!", am reuşit să strâgem 9.271 lei şi 297 euro, bani de asemenea înmânaţi tatălui adolescentului. În total 5.630 euro. Pentru a duce întreaga procedură la bun sfârşit, Cristi mai are nevoie de peste 16.000 euro.
Conturile bancare în care se pot face donaţii sunt deschise pe numele Filip Nicolae, tatăl lui Cristi:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

#hailasuc se mută de la Troiţă în şcoli

Cu acordul conducerii Inspectoratului Şcolar, de ieri, Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) a decis să continue şi să mute acţiunea #hailasuc pentru Cristi, de la Troiţă în şcolile brăilene.
"Dacă doriţi să donaţi bani pentru Cristi, o puteti face şi la liceul vostru, până joi. Această acţiune va fi coordonată de preşedintele CSE de la voi din şcoală, deci mai multe detalii găsiti la el/ea" au scris reprezentanţii CJ în evenimentul special creat de adolescenţi pentru Cristi #hailasuc.
Cadrele didactice şi elevii din orice şcoală gimnazială sau liceu pot solicita detalii pe pagina evenimentului #hailasuc şi reprezentantului CJE, Gabriela Bianca Gheorghe.

#hailasuc astăzi, la Inginerie

Şi studenţii de la Facultatea de Inginerie s-au alăturat campaniei #hailasuc. Prof. dr. Mihaela Picu ne-a invitat „la suc", astăzi, de la ora 10.00, pe holurile facultăţii, iar studenţii ne aşteaptă, dornici de a-l ajuta pe Cristian Filip.

 
Categorie articol: 

Comentarii