Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camera de Comert Braila are un nou presedinte

Directorul general al SC "Braiconf" - Anica Nisioi, este noul presedinte onorific al Camerei de Comert Industrie si Agricultura (CCIA) Braila. Membrii structurii locale a CCIA, reuniti zilele trecute in sedinta a adunarii generale, au hotarit sa acorde mandatul de presedinte onorific unei femei de afaceri astfel incit, in istoria postdecembrista a Camerei, a fost consemnata o premiera. Alegerile au avut loc in contextul in care mandatul de 4 ani al fostului presedinte onorific Paul Bordei a expirat. De mentionat este ca membrii CCIA Braila au hotarit sa acorde inca un mandat lui Ioan Chiriacescu, numindu-l astfel presedinte executiv al Camerei.
Creata in 1864 si desfasurindu-si activitatea pina in 1949, cind guvernul comunist a suspendat-o, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si-a reluat activitatea in anul 1990, odata cu recunoasterea acesteia de catre Guvern, prin Hotarirea 799/ 23 iulie 1990.
CCIA Braila functioneaza in baza Decretului Lege 139 /1990 ca organizatie autonoma, neguvernamentala, iar activitatea sa este orientata catre promovarea intereselor economice ale membrilor sai si a sprijinirii acestora, in concordanta cu cerintele competitionale ale actualei economii de piata.
Categorie articol: 

Comentarii